Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Gledatelji zgroženi ponašanjem Klare i Lovre na večeri: 'On je dno dna, a što ona glumi'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/20
12.03.2024.
u 09:55

Na zajedničkoj večeri u showu Klara i Lovre bili su najglasniji, a njihov način komunikacije zgrozio je gledatelje.

Situacija u sociološkom eksperimentu RTL-a "Brak na prvu" dobro se zahuktala. Parovi su se dobro upoznali, a počeli su se družiti i međusobno. U sinoćnoj epizodi imali smo priliku vidjeti zajedničku večeru svih sudionika, a jedan trenutak posebno je uzeo pozornost. Radi se o svađi Klare i Lovre čiji je povod bio Anton. Naime, tijekom putovanja na večeru Lovre je Klari prepričao izlazak s dečkima koji se dogodio večer prije i kako je Anton rekao da mu se ne sviđa Nikolina, nego da traži mlađu djevojku i želi Tinu. Spomenuo je i kako je pričao da mu je bilo nelagodno dok ju je masirao te kroz smijeh dodao da je Anton rekao „prestaro tijelo“, a kad se Klara šokirala, rekao je da se zafrkavao, no Klara to nije povjerovala.

Ova priča nastavila se i na večeri, jer je Klara željela znati voli li Anton mlađe djevojke pa je otkrio da se tako 'slučajno' poklopilo posljednja četiri puta. „Nitko mene ne pita je li on meni bio prestar, ali ja to neću ni komentirati. Realno, ni ja nisam bila s nekim starijem od sebe“, rekla je Nikolina, a Klara nastavila pričati kako je Anton masirao Nikolinu te rekao da njegova supruga od 35 godina ima „staru kožu“! „Stvarno ne znam gdje si to čula, nisam to nikada rekao“, odmah je zanijekao, a Nikolina ga je branila tvrdeći da on to ne bi rekao jer je gospodin. „Kunem se svima do kojih mi je stalo da nisam ništa izmislio“, rekao je Lovre koji je pokušao smiriti situaciju spominjući Antonovu humorističnu stranu.

Klara je bila zgrožena što je suprug nije podržao nego je branio Antona, a stručnjaci su primijetili koliko je povrijeđena zbog toga. „Nisam to očekivala od njega jer puno spominje da je zaštitnički nastrojen i da je iskren… Nula bodova“, rekla je i potom se odvojila s djevojkama da bi im objasnila zašto se naljutila na Lovru dok je on zbijao šale kako bi stekao podršku muškaraca. Stručnjaci su primijetili da je njemu važna muška solidarnost, umjesto da je otišao riješiti situaciju s Klarom, te zaključili da su ovime nepovratno narušili svoj odnos.

GALERIJA Svi parovi u showu "Brak na prvu"

Brak na prvu
1/44

Ovaj razvoj situacije komentirali su i gledatelji an društvenim mrežama. Neki su zauzeli Lovrinu stranu, dok su drugi braniti Klaru. No, bilo je i onih koji nisu vjerovali u autentičnost situacije. 

- Mislim da je Klara dobila upute od produkcije da malo uzdrma atmosferu jer je predosadno... Treba napraviti dramu! A ako je ona zaista sama odlučila preispitivati što je tko rekao - onda je totalno bez veze cura - jedan je od komentara, a i drugi su išli u sličnom smjeru. 

Foto: Facebook screenshot

- Ne znam što Klara glumi. On je iz zezancije rekao to u autu i odmah je rekao da se zafrkava a ona se primila za to kao pijan plota - dodali su drugi. 

Foto: Facebook screenshot

- Vidjeli smo i koliko je ona zločesta - bili su još neki od komentara, a bilo je i onih koji su istaknuli da im se ne sviđa Lovrino ponašanje. "Lovre je dno dna", "Nadam se da će Lovre poslije ovoga promijeniti ne državu nego kontinent", "Lovre je osoba s više lica i kako mi velimo, namazan svim ‘farbama‘ i previše ga zanimaju ostali. I ne shvaća da je on kriv za neke situacije, a ne netko treći", pisali su gledatelji.

Foto: Facebook screenshot

VIDEO Pamela Anderson na zabavu došla bez trunke šminke i u društvu sina

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:14 12.03.2024.

Kako Klaru nije sram potezati to pitanje i dovoditi Nikolinu u neugodan polozaj pred svima.Pravi se vazna a nula od djevojke prestrasno.Gora sto puta od Lovre,ako ti netko u povjerenju kaze nesto zsr se to prenosi, primitivno.

LO
loraxy
09:52 13.03.2024.

Klara je izdala Lovru na taj način što je rekla svima javno nešto što joj je on rekao nasamo vezano za Antona. Lovre šokiran u neugodnoj situaciji. Sve što Lovre kaže Klari mora strahovat da ona ne kaže svima javno. Jel može gore? Može! Još ona njega napada da ju nije zaštitio kada su se svi šokirali na večeri otkud joj hrabrosti da to ide reći za Antona. Takvu privatnu stvar što se tiče samo njega, pa i njegove partnerice. Lovre, slab na Klaru zablokiran samo sluša. Situacija za psiho-thriller, a svi zaobilaze jedinog krivca. Svatko ima pravo reći tko mu se ne sviđa, svatko ima pravo prenijeti a pogotovo svojoj partnerici (kome ćeš ako nećeš njoj) o nekomu ili nečemu, a ona.....Pre-strašno

DU
Deleted user
06:05 13.03.2024.

Ni eksperti nisu bolji, prudukcija ove mora "strucnjake"promjenit.Kakvi du to psiholozi koji podrzavaju Klarin traceraj.Ako je i istina samo su Nikolinu doveli u neugodan polozaj inzistirajuci na istini.Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije