Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žanamari Perčić

Gabrielu čuva baka, a moja je noćna smjena. Naši nježni trenuci drže me na životu

Žanamari Perčić
Foto: Šime Eškinja
1/5
18.11.2016.
u 08:05

Treba mi neka opaka tehnika kako pobijediti vlastite misli i ostati u trenutku, kako upravljati samom sobom i prevariti se da sam opuštena unatoč odgovornosti za jedan mali slatki najvoljeniji život, kaže pjevačica koju trenutno gledamo kao natjecateljicu u showu tvoje lice zvuči poznato

Natjecateljica najgledanijeg TV showa “Tvoje lice zvuči poznato” Nove TV, 34-godišnja pjevačica Žanamari Perčić s kćeri Gabrielom stala je pred objektiv fotografa Šime Eškinje, a krasi i naslovnicu Storykidsa. Tim povodom otkrila nam je i kako joj je majčinstvo promijenilo život.

– Citirat ću dio iz svoga eseja na tu temu koji sam objavila na Instagramu gledajući Gabrielu dok spava: “Sreća je trenutak. Živite za trenutak”. Ima smisla, ali... Dok gledam svoje malo zlato kako raste, živim konstantno milijun trenutaka odjednom. Maštam, strahujem, pokušavam predvidjeti, priželjkujem, sanjam svaki njezin udah, pokret, novu riječ, gestu, novi životni izbor... Živim sve njezine potencijalne paralelne stvarnosti koje ovise o mnogim stvarima na koje mogu utjecati kao majka, ali još je više stvari koje su potpuno izvan moje kontrole. Kaos iza najšireg osmijeha, to u meni pobudi bezuvjetnu ljubav i ne znam drukčije... Treba mi neka opaka tehnika kako pobijediti vlastite misli i ostati u trenutku, kako upravljati samom sobom i prevariti se da sam opuštena unatoč odgovornosti za jedan mali slatki najvoljeniji život.

Na pitanje kako usklađuje majčinstvo s obvezama u showu “Tvoje lice zvuči poznato” te tko se brine o njezinoj mezimici dok je ona na snimanju, Žanamari odgovara:

– Borim se, to je najbolja definicija. Na sreću, imamo baku Kosanu koja je s nama u Zagrebu dok traje show. Ona i moj suprug Mario čuvaju Gabrielu dok sam na probama, a moja je noćna smjena u kojoj nadoknađujem izgubljeno tijekom dana. Uvijek je ja uspavljujem i ti nježni trenuci s njom drže me na životu. Energiju mi daju i moji kolege iz showa. Ove je godine ekipa odlična i zadovoljstvo mi je biti dio ovog projekta zbog novih prijateljstava i novog iskustva u transformaciji, glumi i tehnikama pjevanja. Tek nakon snimanja showa više ćemo boraviti u kući u Tučepima, a sada smo gotovo cijelo vrijeme u svom zagrebačkom stanu.

Pjevačica je opisala i najljepše trenutke u svom roditeljskom stažu.

– Najljepši je trenutak kada mi Gabriela priđe i da pusu, kada se sama sjeti to napraviti. Također, kada napokon pojede neku namirnicu koju nije htjela jesti ili izgovori novu riječ. Male pobjede i mali koraci znače cijeli svemir kada si roditelj. Postaneš skromniji, zahvalniji i strpljiviji – otkriva Žanamari te dodaje koji je najkorisniji savjet o odgoju dobila:

– Nijedan. Ne postoji savjet o odgoju djeteta jer taj netko nije rodio to dijete. Svako je dijete i svako odrastanje individualno. Da mi barem netko može dati savjet kako se manje brinuti zbog svakog detalja, ali i to je nemoguće. Mislim da će mi najbolji savjet jednog dana dati Gabi; kada mi bude znala reći što želi, u čemu griješim, a što radim dobro. Već sada, dok je ovako malena, imam osjećaj da je jača od mene i da ću uskoro ja učiti više od nje nego ona od mene. Mogu je samo obožavati i davati sve od sebe – kaže ponosna mama. Podsjetimo, glazbenica je Gabrielu rodila lani u svibnju u Splitu 13 dana nakon termina, što je još jednom potvrdilo da je to njezin sretan broj. Naime, osim što je svoju vezu sa suprugom počela u petak 13. 2013. – vjenčali su se na prvu godišnjicu ljubavi – 13. lipnja 2014.

Komentara 4

AA
ana.ane24
10:18 18.11.2016.

....tki ovu žensku gura..???.

DE
dernek
13:52 18.11.2016.

Moja mati nikada nije ucestvovala u nekom sou ali je zato brinula o nama cetvorici pa nikad niko nije piso o tome i sta je ova doticna bolja da bi se o njoj pisalo bas me uvo zaboli za njom i njezinim souom

Avatar Maggy1103
Maggy1103
15:31 18.11.2016.

Čemu ovoliko pres..... s hrpom nepotrebnih riječi? svatko voli svoje dijete, a ova spodoba na kojoj je umro boris novković je apsolutno nebitna. ka i onaj njen feminizirani neradnik od muža!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije