Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preslatko

'Doma smo, žive i zdrave' – Žanamari objavila prvu fotografiju svoje curice

žanamari
Foto: Instagram
1/7
08.05.2015.
u 18:47

– Doma smo, žive, zdrave i #borntobewild – napisala je pjevačica. Novopečena mama rodila je svoju mezimicu prije četiri dana

Žanamari Perčić rodila je nedavno svoje prvo dijete – kćerkicu Gabrijelu. Cure su stigle kući iz splitske bolnice, a Žanamari je slatkom fotografijom o tome obavijestila obožavatelje.

– Doma smo, žive, zdrave i #borntobewild – napisala je pjevačica. Novopečena mama rodila je svoju mezimicu prije četiri dana.

Otvoreno je priznala na društvenim mrežama kako jedva čeka porod jer je trudnoća nimalo nije mazila. Gabrijelu je rodila 11 dana nakon predviđenog termina. Prije poroda napisala je kako se nada lakom porodu jer joj je cijela trudnoća bila mučenje.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Žanamari konačno na svijet donijela kćerkicu Gabrijelu!

>>Lijepa pjevačica fotkom na Instagramu odbrojava zadnje dane do poroda

Komentara 2

HA
hammer
08:09 09.05.2015.

I kaj sad, moja žena i dvoje djece isto..…Koje su ovo informacije, mislim……ŽM Lalić jako bitna osoba u našim životima i njena kćer također……

M3
Miške 3
11:26 09.05.2015.

Neka, rađa djecu a ne drži mitinge i pritom propovijeda o demografkoj katastrofi. Bravo Žanamari, puno sreće i još djece. Neka se lijepi ljudi monože.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije