Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suprug režirao

Žanamari odustala od rocka: Makaranka 'kopirala' Beyoncein poznati spot

Foto: Youtube Screenshot
1/12
14.09.2016.
u 14:15

Žanamari je ponovno promijenila glazbeni žanr, a i malo se insprirala poznatim spotom tamnopute pjevačice

Žanamari i J'Animals sada su prošlost. Pjevačica je, izgleda, odustala od rokerskog imidža i vraća se zabavnoj glazbi.

Iako je Žanamari Perčić primala riječi hvale zbog prijašnjih pjesama, one ipak nisu urodile plodom. Slušanost i prodaja pjesama bila je prilično neuspješna.

Žanamari nastavlja mijenjati glazbene žanrove te je jučer predstavila novi spot za pjesmu "Ajde, ajde". Osim novog zvuka, ono što je poznato jest sličnost spota s popularnim "Single Ladies" pjevačice Beyonce. 

Redatelj spota je Mario Perčić, suprug atraktivne Makaranke, kojeg je očito inspirirao svjetski hit tamnopute pjevačice.

– Uvijek dostupna, ma nije uzalud, čekam svojih pet minuta – pjeva Žanamari, koja novom pjesmom pokušava dobiti svojih pet minuta na estradi.

 

 

>> Žanamari ima novi izazovan spot 'U ratu i ljubavi' i otvara vlastitu producentsku kuću

Komentara 8

JO
Jole1958
14:54 14.09.2016.

Nije to zabavna glazba, to su narodnjaci i turbofolk. Jedno je željeti biti glazbenik, a drugo imati talent za to. Isto se odnosi na Severinu, Lidiju Bačić, Rozgu, Lanu Jurčević itd.

TO
tonkica
18:01 14.09.2016.

Ne kuzim te nase novinare, od kada se KOPIRANJE naziva INSPIRACIJOM? Nije doticna kopirala samo naporan spot himne ocajnih udvaca, vec i Karleusu....al fakat ne kuzim kud nade nju kopirati u liku i djelu, brijem da je ona najveca nekulturna priprosta seljakusa susjedne drzave.

RI
rikavac
16:46 14.09.2016.

ako zelis pet minuta slave snimi pornic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije