Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Severini se svidio seksepil Žanamari i temperament Ane Maras

11.09.2015., Zapresic - Prvu vecer RujanFesta koji se odrzava kod Westgate-a nastupala je Severina. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
03.10.2016.
u 10:59

Pjevačica je pratila sinoćnju emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj su se Žanamari Perčić i Ana Maras Hermander transformirale u nju

Najgledaniji zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" jučer je pratila i Severina jer su se čak dvije natjecateljice u drugoj emisiji treće sezone transformirale u nju. Pjevačica Žanamari Perčić i glumica Ana Maras Harmander jučer su oduševile Severinu interpretacijama njezinih hitova "Brad Pitt" i "Da si moj".

– Kod Žanamari mi se sviđa njezin seksepil, dok je Ana bila dobra jer je temperamentna – rekla je Severina za Dnevnik.hr i dodala kako joj se sviđa produkcija showa i kostimi te svim natjecateljima zaželjela puno sreće u nastavku natjecanja. 

Žiri je obje izvedbe pohvalio, za Anu su rekli da joj je kao glumici lakše ući u Severinin lik, a Žanamari su kazali da se fantastično snašla u ovoj zavodljivoj izvedbi "Brada Pitta". 

Komentara 1

Avatar marela
marela
16:24 03.10.2016.

Obje su bile baš bez veze i uopće nisu "skinule" Severinu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije