Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
StRELOVIT USPON

Endi: Htio bih postati poznat i slavan kao Justin Bieber

endi (1)
Foto: Damjan Fiket
1/8
03.11.2012.
u 12:00

– Naravno da mi godi njihova pažnja, zaustavljaju me, traže autograme, pišu mi... Malo mi je neugodno jer imam simpatiju i samo me njezino mišljenje zanima, iako ona još ne zna za to – prestrašeno priznaje dječarac.

Hrvatska ima svog novog tinejdžerskog pjevača! Ravno iz Pakraca u srca djevojčica dojurio je Endi Schrötter, 15-godišnjak čija je pjesma “Atom” u samo nekoliko dana na YouTubeu prikupila 55 tisuća klikova.

– Jako sam sretan, moram priznati da nisam očekivao da će se moja pjesma ljudima toliko svidjeti. Ali svidjela se! Na Facebooku je tolika navala na moj profil..., nevjerojatno je! – uskliknuo je raspjevani mališan koji je glazbeni talent, istina plešući, tri godine zaredom predstavljao u showu “Supertalent”.

Ponosni roditelji

– Oduvijek je htio biti na sceni. Prvo se bavio manekenstvom pa plesom i na koncu pjevanjem. To je bila njegova želja, a mi smo ga podržali. Pribojavali smo se kako će sredina reagirati na njega s obzirom na to da smo iz malenog Pakraca, ali sve je prošlo u najboljem redu – ponosan je na najmlađeg nasljednika umirovljenik Davor Schrötter, Endijev otac.

Njegovu kuću osim sina zvijezde svakodnevno uveseljavaju smijeh i pjesma supruge Zvjezdane, 21-godišnjeg sina Sanija te kćeri Tee (16), koju je obitelj Schrötter udomila prije tri godine.

Tea i Endi, otkriva glava obitelji, slažu se kao rođeni brat i sestra, a 16-godišnjakinja tu i tamo bratu savjetuje kako se najbolje udvarati djevojkama, što je veselom Endiju sad i te kako potrebno jer obožavateljice ga ne prestaju opsjedati.

– Naravno da mi godi njihova pažnja, zaustavljaju me, traže autograme, pišu mi... Malo mi je neugodno jer imam simpatiju i samo me njezino mišljenje zanima, iako ona još ne zna za to – prestrašeno priznaje dječarac čije su osnovne brige, uz ljubavne, još vezane samo uz škole – Suvremenog plesa Ane Maletić i Srednje škole za primijenjenu umjetnost i dizajn u kojima pohađa prvi razred.

– Pjevanje mi je ljubav, ali škola mi je na prvome mjestu. Uspjeh mi je vrlo dobar, ali bit će i bolji – obećao je.

Želi pjevati sa Jacquesom

Kad završi redovite obveze iz klupa, uskoro će se ponovno posvetiti “karijeri” koju je osim u glazbi počeo graditi i u modnoj industriji. Naime, Endi Schrötter kreirao je liniju tenisica.

– To je super! Htio bih raditi još takvih stvari, a želja mi je i glumiti, kažu da mi dobro ide. Ma htio bih biti popularan kao Justin Bieber! – ushićeno će Pakračanin kojemu je pjevački idol Jacques Houdek te bi srednjoškolac baš s njim volio zapjevati u duetu.

Spot za pjesmu "Atom" pogledajte OVDJE.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije