Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet pitanja za Daniela Bilića

Drago Diklić otkrio mu tajne zavođenja žena

daniel bilić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/4
25.02.2014.
u 14:45

Daniel Bilić voditelj na radio Soundsetu nominiran je za Večernjakovu ružu u kategoriji radio voditelj godine

Koliko vam znači nominacija za Večernjakovu ružu i je li vas iznenadila nominacija?

Nije me iznenadila nominacija, nego to što je nisam automatski dobio (smijeh). Ma moram priznati da se samo još više napuhao moj ego i to je to. I dalje ću se ustajati prije svih i imati najljepši par podočnjaka u cijeloj ekipi. Najbitnije mi je to što se netko pokrene ili mu jutro postane lakše zbog neke moje verbalizirane mentalne dijareje. Više mi to znači od bilo koje nagrade.

Ugostili ste u emisije i neke poznate osobe i prošetali se s njima zagrebačkim kvartovima, tko je bio zanimljiv sugovornik?

Šetnja kroz kvartove donijela je svega i svačega. Od gospodina Drage Diklića, koji mi je dočarao stari Zagreb i pokušao objasniti svoju taktiku sa ženama (gospon Fulir, sakrij se), preko Daniele Trbović, s kojom već pri prvom razgovoru misliš da se znate godinama, do Roberta Knjaza, s kojim sam hvatao dvogrbe deve s ADHD-om po Zapruđu... Ili ti se barem tako čini nakon jutarnjeg druženja na prazan želudac s ovim skupljačem salveta i bedževa.

Imate li neki uzor u ovom poslu?

Nažalost (ili na sreću), nemam uzor u radijskom svijetu. Mogao bih navesti Howarda Sterna, ali to je sasvim druga priča. Nekada sam se divio nekim radijskim pojavama koje, kad ih upoznaš, i nisu tako jake kao što si mislio.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Radili ste i kao voditelj na televiziji?

Stao sam pred kamere – samo triput. Jednom kao voditelj emisije Rekonstrukcija i kao jedan od voditelja Komikaza na RTL-u. O trećem mi je neugodno govoriti... Bio sam mlad, na jahti, i bio mi je potreban novac...

U svom jutarnjem showu na Soundset radiju pijete kavu sa slušateljima na vrhu Vjesnikova nebodera, odakle ta ideja?

Pa ideja mi je sinula kad sam vidio da se u Londonu otvorio kafić koji ne naplaćuje kavu/čaj (ni wi-fi, čini mi se), nego vrijeme provedeno tamo... ili takvo što. Pa zašto i ja ne bih ljude počastio kavom?! Ali s najboljim pogledom. To što su neki donijeli i neki doručak (lijep običaj da se ne ide praznih ruku u goste nije posve nestao), prihvatio sam objeručke (doslovce)!

>>Odabrano 30 najboljih i najzaslužnijih u 2013.! Glasujte!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije