Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon razvoda

Djeca Harisa i Meline Džinović u hotel su mami nosili hranu, a glazbenik je sada otkrio kako sve podnose

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
Foto: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL
1/12
07.03.2024.
u 09:44

Vijest o razvodu Harisa i Meline Džinović već je neko vrijeme tema regionalnih medija, a sada je prvi put glazbenik o svemu progovorio

Glazbenik Haris Džinović (72) sa svojom je, 30 godina mlađom suprugom Melinom u ljubavi bio dugi niz godina, od 2002., a onda su početkom godine srpski mediji počeli pisati kako je njihovoj romansi došao kraj. Naime, Blic je tada pisao da se Haris iselio iz obiteljske vile u koju su uselili 2021. godine, a zajedno su je gradili četiri godine. Kurir je pak pisao da je Melina živjela u hotelu dok je tražila novi stan, a ona je snimljena i tijekom druženja s djecom koju bi samo dopratila do vile.

Do sada nijedno od njih nije komentiralo razvod, ali medijsku šutnju prvi je prekinuo glazbenik za IN magazin. ''Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju... Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji dozna'', progovorio je Haris i dodao potom: ''Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar... Ja bih to malo demantirao. Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom'', zaključio je kratko. 

Par ima dvoje djece: kćer Đinu (20) i sina Kana (18), a Haris je otkrio kako su oni to podnijeli.

– Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo – rekao je glazbenik. Inače, njihova kći poznata je po svojim objavama na društvenim mrežama gdje se ističe svojom ljepotom i luksuznim stilom života. Njihov sin Kan studira ekonomiju, a otac ga opisuje kao dobrog studenta. 

Podsjetimo, srpski Kurir ranije je pisao i da su sin i kći svakodnevno posjećivali majku tijekom njezina boravka u hotelu te joj nosili hranu iz vile koju su pripremali njihova kućna pomoćnica i Haris koji je poznat kao dobar kuhar. Melina je dugi niz godina na posebnom planu prehrane, a nakon što se iselila Haris je, kako tvrdi prijatelj blizak paru, pristao da i dalje kuha za nju po planu nutricionista. Osim toga, Melina redovno i trenira.

Inače, prijatelj para u siječnju je kazao da se radi o sporazumnom razvodu.

– Melina i Haris Džinović odlučili su se na sporazumni razvod budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutačno najbolju moguću odluku za njih i svoju djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U tijeku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena – rekla je ta osoba, a novinari Blica nazvali su tada i pjevača za komentar.

GALERIJA Suđenje rekviziterki filma 'Rust', proglašena je krivom za smrt snimateljice

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
1/11

– Ne mogu davati komentar, spremam se za odlazak na put. Sada ne mogu davati nikakve komentare – rekao im je Haris koji je s Melinom u braku od 2014. godine. Ove navode i Melina je komentirala za Pink.

– Shvatite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu – rekla je kratko.

Par je sudbonosno 'da' izgovorio na luksuznoj jahti usidrenoj u blizini Dubrovnika, a na vjenčanju je bilo tridesetak uzvanika, samo bliski prijatelji i članovi obitelji. 

– Nismo utvrdili točno vrijeme vjenčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakterističnih za takve događaje. Prezime sam preuzela s posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presretni, nazočili su vjenčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za što većina djece ostane uskraćena ‒ ispričala je Melina jednom prilikom. Na luksuznoj jahti nakon što su izgovorili 'da' nastaviti su krstariti devet dana i obišli su Pelješac, Korčulu, Vis, Hvar, Split, Trogir... 

VIDEO Najvatrenija navijačica Hrvatske prekinula s dečkom nakon 13 godina: Otkrila što se dogodilo

 

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
19:17 07.03.2024.

Zanimljiva vijest za rubriku Dnevni avaz.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:05 07.03.2024.

Nevjerovatno važne vijesti! Svi hoće da znaju šta se je tu dogodilo! Molimo za nastavak ove interesantne zgodbe!

Avatar razmaknica
razmaknica
20:07 07.03.2024.

Kad imaš mlađu ženu ni brkovi ti ne pomažu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije