Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne prestaju

Dio gledatelja je nezadovoljan, smatraju da je trebao ispasti ovaj par: 'Tip nema pojma, opet se izvukao'

Foto: Nova TV/Screenshot
1/10
04.04.2022.
u 08:18

Svojom karizmom i smislom za humor oduševljava žiri, natjecatelje, voditelje i cijelu publiku iz nedjelje u nedjelju, stoga ga većina gledatelja, čini se prema glasovanju, ipak želi gledati iznova svake nedjelje.

Nakon što su gledatelji sinoć odlučili da u četvrtoj epizodi showa ''Ples sa zvijezdama'' odlaze Matija Lovrec i partnerica Helena Bradvica, brojni su se oglasili u komentarima i negodovali za krajnji ishod glasovanja. 

Naime, u eliminacijskom krugu na kraju prvog glasovanja završili su pjevačica Albina Grčić i njen mentor Mario Ožbolt, glumac Asim Ugljen i Rebecca Krajnović, koja mijenja plesačicu Niku Jelić, te Matija Lovrec i Helena Bradvica. Jedan od parova spasio je žiri, a oni su odlučili da će to biti Albina i Mario. 

Stoga su u drugom krugu glasovanja gledatelji odlučili izbaciti Matiju i Helenu, no mnogi s time na kraju nisu bili zadovoljni.

"Onaj Asim opet se izvukao. Mislim stvarno tip nema pojma, a ljudi i dalje glasaju za njega", "Sljedeći put treba Asim ispast, prenaporan je s tim svojim kreveljenjem", "Slažem se, po meni i nije neki plesač", pisali su gledatelji koji nisu zadovoljni rezultatima glasanja. Također, ni prošle nedjelje nisu bili oduševljeni plesom Asima i Nike, stoga ovo nije prvi put da komentiraju ovaj par.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

No, glumac uvijek daje sve od sebe, a svojom karizmom i smislom za humor oduševljava žiri, natjecatelje, voditelje i cijelu publiku iz nedjelje u nedjelju, stoga ga većina gledatelja, čini se prema glasovanju, ipak želi gledati iznova svake nedjelje.

To potvrđuju i neki komentari na sinoćnji nastup. 

"Asim je vrh! Opušten, zabavan, duhovit, baš za televiziju", "Asim je jako pozitivan i zabavan… nije da je plesač, ali je jako zabavan… pozitivan i zato pljesak", pisali su mu. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Inače, Asim i Rebecca ove su nedjelje plesali cha cha cha koreografiju inspiriranu filmom ''Groznica subotnje večeri''. Glumac je u emisiji rekao da je tek jučer doznao da mu partnerica Nika ima koronu stoga smo sigurni da nije bilo lako iznenada pripremati zahtjevnu koreografiju s drugom osobom.

– Ovo nije bilo niti 'č' od cha cha cha – rekao je Marko Ciboci Asimu i dao mu najnižu ocjenu - trojku. Igor im je dao 6, Larisa 5, Franka 6. 

Matija i Helena sinoć su plesali jive u kostimima iz filma ''Pakleni šund'', a Igor Barberić odmah je rekao kako je to njihov najbolji nastup do sada. Od Igora su tako dobili 6, od Franke i Larise 5, a od Marka 3 boda. Time su osvojili 19 bodova. 

VIDEO>>Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drukčije riješiti'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ledeni
Ledeni
08:59 04.04.2022.

Da li se on preziva Ugljen ili Ćumur?

SN
sasa.novak.58
10:27 04.04.2022.

Meni se cijeli svijet srušio kad su ispali ovi koji su ispali, a ne oni drugi koji nisu ispali.

KA
kažemja
10:16 04.04.2022.

Karizmom ?? Nikad čuo za njega do sada.Bzvz lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije