Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se u školu

Danis Tanović podijelio dirljivu snimku 17-godišnjeg sina koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći: '67 dana kasnije'

Zagreb: Danis Tanović,  bosanskohercegovački režiser, scenarist i producent
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
20.04.2022.
u 08:20

"67 dana kasnije, Orhan se vratio u školu. Hvala vam svima koji ste bili uz nas, hvala svim doktorima, sestrama, tehničarima, Orhanovim prijateljima, učenicima i profesorima Druge Gimnazije" napisao je Tanović uz snimku.

Proslavljeni bosanskohercegovački redatelj i oskarovac Danis Tanović (53) na svojim je društvenim mrežama otkrio kada je njegov sin Orhan (17), nakon što je ozlijeđen u teškoj prometnoj nesreći, izašao iz intenzivne njege, a sada je s pratiteljima podijelio novi napredak. Naime, Orhan se vratio u školu, a redatelj je objavio emotivni video. 

"67 dana kasnije, Orhan se vratio u školu. Hvala vam svima koji ste bili uz nas, hvala svim doktorima, sestrama, tehničarima, Orhanovim prijateljima, učenicima i profesorima Druge Gimnazije" napisao je Tanović uz snimku. 

 

Podsjetimo, Orhan je nastradao sredinom veljače kada je na njega naletio Benjamin Spahović, poznat po sudjelovanju u srpskom realityju 'Parovi'.

- Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje - napisao je Tanović tada na svom Instagramu.  Danis je na svojem Instagramu redovito izvještavao o stanju sina, pa je tako svojim pratiteljima javio i kada je Orhan ponovno počeo samostalno disati, a kasnije i hodati. 

Danis, inače, ima petero djece sa suprugom Maelys de Rudder, koja se također tada javila na društvenim mrežama te zamolila svoje pratitelje da se pridruže molitvama. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije