Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PODRŠKA

Četiri godine se u tajnosti borio s rakom, a djevojku je oženio samo mjesece prije smrti

91st Annual Academy Awards - Red Carpet
Foto: A.M.P.A.S./PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
1/6
30.08.2020.
u 18:01

Uz preranog preminulog glumca Chadwicka Bosemana bila je njegova supruga Taylor Simone Ledward koju je oženio u tajnosti.

Vijest o teškom gubitku prijatelja i kolege s hollywoodskih setova pogodila je mnoge suradnike i fanove glumca Chadwicka Bosemana, poznatijeg kao "Crna pantera" Marvelovog istoimenog hit filma koji preminuo u dobi od 43 godine nakon tajne četverogodišnje borbe s rakom debelog crijeva, objavio je njegov tim na Twitteru u petak.

Premda nije navedeno gdje je umro, istaknuli su kako je tiho otišao u svom domu dok su kraj njega bili supruga pjevačica Taylor Simone Ledward i članovi najuže obitelji. Otkrivaju sada da je glumac u posljednjim mjesecima života odlučio oženiti djevojku s kojom su ga prvi put vidjeli 2015. nakon što je diplomirala na Sveučilišut Pomona. Zaruke su pale, prema riječima članova obitelji, u listopadu prošle godine.

Svi oko njih su podržavali vezu, a u razgovoru za medije 2018. Lewardina baka je otkrila detalje. - Poštuju se. Jako je sretna, a i on isto – odgovorila je na upit novinara. Chadwick i Taylor zadnji su put bili viđeni u veljači na NBA-ovoj utakmici u Chicagu, a kolika mu je bila podrška najviše je odjeknulo kada je u ožujku 2019 držao govor na dodjeli NAACP nagrada, gdje je osvojio onu za Izvanrednog glumca u igranom filmu. - Simone, sa mnom si svaki dan. Moram te istaknuti sada. Volim te – poručio joj je glumac s pozornice dok je ona preplavljeno gledala iz lože.

Podsjetimo, Boseman najpoznatiji je po ulozi T'Cjalie, kralja izmišljenog afričkog kraljevstva Wakanda, koji je ujedno i borac protiv kriminala poznat kao Crna pantera. "Crna pantera iz 2018" prvi je film o superheroju u kojemu su glumci uglavnom bili afroamerikanci.

91st Annual Academy Awards - Red Carpet
1/3

Još uvijek se hollywoodske zvijezde - kolege i bližnji opraštaju od Chadwicka na društvenim mrežama u nevjerici.

- Naša srca su slomljena, a misli su s obitelji našeg kolege. Tvoja djela će živjeti zauvijek. Počivao u miru - poručio je tim na službenoj stranici Marvel Entertainment, a sućut je izrazio i "Kapetan Amerika" Chris Evans kojeg je vijest o Chadwickovoj smrti uništila.

  - Chadwick je bio poseban. Istiniti original. Bio je duboko posvećen i konstantno znatiželjan umjetnik. Imao je toliko odličnog rada pred sobom. Beskrajno sam zahvalan za naše prijateljstvo. Odmaraj u moći, Kralju - napisao je Evans dirljivu posjetu s njihovim fotografijama. Zatim se javio i "Hulk", Mark Ruffalo.

- Bila mi je čast surađivati s tobom. Koliko isken i velikodušan si bio - kazao je Mark na Twitteru, a kolegica "Kapetanica Marvel" Brie Larson također nije štedila riječi prepune tuge zbog odlaska glumca. - Chadwick je bio netko tko isijava moć i mir. Osoba koja je stajala iza mnogo toga nego samo za sebe.

Osoba koja je izdvojila vrijeme da vidi kako si i da riječi ohrabrenja kad si nesiguran. Počašćena sam što imam uspomene na nas. Razgovori. Smijeh. Moje srce je s tobom i tvojom obitelji. Nedostajat ćeš i nikada te nećemo zaboraviti. Odmaraj u moći i miru moj prijatelju - napisala mu je Larson.
 

 

Komentara 1

BL
bluescreen
05:15 31.08.2020.

Tko je sad ovaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije