Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Anin zaručnik: 'Njezino me ponašanje jako iznenadilo!'

Ana Marković
Foto: Promo
06.02.2018.
u 10:13

„Njezino me ponašanje vrlo iznenadilo. Ana je potpuno prirodna i tu nema rasprave. No, inače je temperamentna i eksplozivna, mislio sam da će se više svađati i ugodno me iznenadila što nije te što se prilagodila.“, kazao je Ante te dodao da će Ana daleko dogurati.

Ako je suditi po užarenosti društvenih mreža, Anu Marković čeka dug period u Big Brother kući. Fanovi popularnog reality showa već sada imaju favorita - simpatičnu Bjelovarčanku, koja kako pišu, zna kako se treba zabavljati i ponašati u showu. Isto mišljenje ima i njezin zaručnik Ante Stari, koji je prati svaki dan s malih ekrana i navija za nju.

„Njezino me ponašanje vrlo iznenadilo. Ana je potpuno prirodna i tu nema rasprave. No, inače je temperamentna i eksplozivna, mislio sam da će se više svađati i ugodno me iznenadila što nije te što se prilagodila.“, kazao je Ante te dodao da će Ana daleko dogurati.

„Jednog je dana ležala na krevetu i smijuljila se. Nakon što sam je upitao što radi, objasnila je da se prijavila u Big Brother. Pričali smo satima i razgovarali da nije to jednostavno i da je to dug period. Nakon svih razgovora, ona je i dalje imala jednaku želju i sasvim je logičan slijed da se uputila u ovaj izazov, dok sam joj ja velika podrška i oslonac s malih ekrana“, prepričao je Ante, koji misli provesti budućnost sa simpatičnom Anom.

Zaljubljeni Bjelovarčani žive zajedno već četiri godine i međusobna su si podrška, pa je tako sasvim logičan slijed da su ubrzo pale zaruke i to već 1. rujna prošle godine.

„Ana je počela raditi kao konobarica u klubu gdje sam bio DJ. Tu noć smo se pogledavali i tako je sve krenulo. Već tada sam mogao reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijom osobom!“, zaključuje Ante.

Pogledajte galeriju: Stanari BB kuće

Ana Marković
1/17

 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Artukovic
12:49 06.02.2018.

Bojim se stari da vam je buducnost zapecacena.....cim ona osjeti da nije na visini zadatka i odluci tamo nekog potrositi.Daleko od ociju, daleko od srca....stara narodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije