Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljivi trenuci

Baby Lasagna objavio emotivnu fotku s majkom: Evo kako ona izgleda

Foto: Antonio Tatar
1/24
29.02.2024.
u 18:40

Pobjednik ovogodišnje Dore je Baby Lasagna koji je objavio fotografiju s tajanstvenom majkom, u komentarima ispod objave nizali su se lijepi komentari.

Ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu Marko Purišić, svima poznatiji kao Baby Lasagna na društvenoj mreži Instagram podijelio je prvu fotografiju nakon što je pobijedio na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". Lasagna je tako odmah nakon nastupa i osvojene pobjede na glazbenom natjecanju Dora zagrlio svoju majku te su se nakon toga pogledali i nasmijali gledajući se u oči. Ova fotografija dirnula je njegove, sad već možemo reći obožavatelje. 

- "A ovo je sve", "Mama Lasagna sa svojom bebom", "Jedna strašno emotivna slika, mi roditelji jako dobro znamo ovakve trenutke. Bravo mama, bravo roditelji, bravo svi, bravo Marko", "Opet si nam rastopio srca", "Nema ljepšeg osjećaja od majčinog ponosa. Bravo mama i tata", "Najbolji si", "Sreća", "Obitelj na prvom mjestu, uvijek", "Ljubav je to" - samo su neki od komentara vjernih obožavatelja ovog mladog izvođača. 

Baby Lasagna se inače vratio u rodnu Istru, nakon što je tjedan dana proveo u Zagrebu. Glazbenik pravog imena Marko Purišić inače je iz Umaga, no prvo je posjetio općinu Kaštelir-Labinci, odakle je njegova djevojka Elizabeta Ružić i gdje je snimio spot za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica ovdašnjeg TZ-a Linda Grebac i mještani Kaštelira i Labinaca spontano su danas poslijepodne dočekali Marka Purišića - Baby Lasagnu, mladog umaškog glazbenika koji je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori! Tako će se u svibnju u Švedskoj na pozornici Eurosonga zaoriti taktovi njegove odlične pjesme Rim Tim Tagi Dim za koju je spot snimljen upravo u našem lijepom kraju -  objavljeno je na Facebook profilu Together In Kaštelir-Labinci, službenom profilu Turističke zajednice Kaštelir-Labinci.

 

VIDEO: Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Barcelona85
21:27 29.02.2024.

Dejan Lovren - moralna vertikala Hrvatskog drustva (slusa cajke, nije iz Hrvatske, kupa se gol Medju muskarcima, zena I on zive u otvorenom braku). Hotel Noel mjesto je gdje sto god da se desi ostaje ondje.

ZA
zaostalbalkan
01:34 01.03.2024.

nek si ispeče lazanju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije