Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podižu natalitet

Baby boom na domaćoj sceni: Luciji stiže prva beba, a peta u obitelj Dragojević!

Foto: Instagram, Pixsell
1/4
11.07.2019.
u 07:00

Lucija Lugomer čeka prvo dijete, Rajna Raguž i Matanić treće, četvrto stiže Joletu, a peta prinova dolazi u obitelj Dragojević.

Veselo je proteklih dana i mjeseci u obiteljima brojnih poznatih Hrvata. Razlog je itekako poseban jer njihov dom uskoro postaje bogatiji za još jednog člana. Na domaćoj sceni vlada pravi baby boom, a sretnom vijesti posljednja se pohvalila plus size manekenka Lucija Lugomer.

“Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život nam se promijenio zauvijek”, napisala je Lucija uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Danijelom Grlićem. Beba bi našem najpoznatijem modelu za punije trebala stići početkom iduće godine, i to nakon pet godina ljubavi sa sushi majstorom Grlićem. Lucija trudnoću zasad podnosi bez ikakvih problema, a detalje iz svog trudničkog života s vremena na vrijeme dijelit će s obožavateljima na društvenim mrežama. Zasad je tek otkrila da je jedna od onih sretnica koju ne muče jutarnje mučnine.

Za razliku od Lucije, supruga popularnog splitskog pjevača Joleta imala je izuzetno teško prvo tromjesečje trudnoće. Osim standardnih trudničkih tegoba, problemi su joj zadavali i bolovi u vratu zbog kojih je bila prisiljena ići na fizikalnu terapiju. No, ni to joj nije umanjilo doživljaj slatkog iščekivanja četvrtog djeteta u obitelji Čagalj.

Ovog puta nakon tri djevojčice glazbeniku konačno stiže sin. Velikom obitelji može se pohvaliti i pjevač Petar Dragojević. Nećak Olivera Dragojevića sa suprugom Andreom već ima četvero djece, a na putu je i peto, koje na svijet stiže za četiri mjeseca. Troje djece uskoro će biti i u obitelji Dalibora Matanića, ali i bivše miss Hrvatske Rajne Raguž, danas Čuljak. Sretna vijest o trećoj prinovi u obitelj Matanića i njegove supruge Helene Minić Matanić stigla je baš u vrijeme kada ovaj glumačko-redateljski par radi na trećem projektu, zbog čega je glumica u šali izjavila kako sada razmišlja o tome da odbije daljnju suradnju sa suprugom. Na podizanju nataliteta radi i Rajna, kojoj je ovo treća trudnoća u samo dvije i pol godine.

Pogledajte i kakva je atmosfera vladala uoči dolaska kraljevske bebe.

Komentara 2

DU
Deleted user
08:15 11.07.2019.

Ajde bar da budu kod kuće kad bebe isporuče...

LO
Long
08:27 11.07.2019.

Podizu natalitet slonova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije