Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOPISIVA SREĆA

Rajna Raguž rodila je kćer i nazvala je Greta

Rajna Raguž
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
10.11.2016.
u 09:15

Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž jučer je u Petrovoj bolnici rodila djevojčicu Gretu. Sretnu vijest podijelila je na svom Instagram profilu objavivši fotgorafiju ručice svoje bebe te uz nju napisala: “… i kako to opisati? Ne mogu od sreće disati….”. Rajni i njezinu suprugu Tomislavu Čuljku ovo je prvo dijete.

Simpatična Slavonka još je u srpnju prestala s poslovnim obvezama te se posvetila dolasku kćeri. Odlično je podnijela cijelu trudnoću. “Sretna sam i voljela bih da svi budu trudni. Zapravo nisam klasična trudnica. Nemam nikakvih većih problema”, govorila je nedavno Rajna.

>>Baby boom na domaćoj sceni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije