Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Jole je pred novim izazovom: 'Bit će jako naporno, mora čuvati zdravlje'

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
07.07.2019.
u 21:00

U sljedećih godinu dana čeka ga puno obveza koje neće moći planirati, nova poslovna suradnja na neobičnom projektu koji će biti vrlo izazovan i naporan

Jole je simpatičan i karizmatičan zabavljač ne samo na pozornici nego i u društvu. Osoba je koja ne voli šutnju ni tišinu, već razgovor i druženje. Izuzetno je osjetljiv na ljudske patnje i pokazat će tada ranjivost, osjećaje, srce i spremnost da pomogne.

Voli dom, veliku obitelj i bliskost s ljudima koji ga okružuju, a dom idealizira kao svoje utočište i svoju oazu ljubavi i sigurnosti. Njegova najveća vrlina je što će zaštiti slabije I što mu je obitelj na prvom mjestu. Zato cijeni ljude koji drže do svojih obitelji i do bliskih osoba. Normalno je da voli pjevati, ali jako ga motivira novac, zarada i udobnost koju osigurava.

Kao da je prerano odrastao brinući se za mlađe članove obitelji, Jole još uvijek nije do kraja oslobodio iz sebe ono “zarobljeno dijete”. Uvijek razmišlja o obvezama, o materijalnoj sigurnosti, o tome da se brine o drugima i da se ponaša kako to dolikuje, kako su ga odgajali. Idealizira I ulogu mame I žene. Pa je valjda zato u njegovoj blizini cijeli tim žena: supruga i 3 kćeri...

Zavidna je njegova jednostavnost. Nikada nije kasno za obrazovanje i sigurno bi mu donijelo radost bez obzira na vrijeme koje treba žrtvovati. U sljedećih godinu dana čeka ga puno obveza koje neće moći planirati, nova poslovna suradnja na neobičnom projektu koji će biti vrlo izazovan i naporan. Zato mora čuvati zdravlje i imati na umu da će sve stići kada dobro rasporedi vrijeme i ako bude zdrav. Jole je spreman na promjene u poslu, na poslovnu suradnju koja će mu donijeti svježinu.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

Komentara 1

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
06:22 08.07.2019.

Važno ke da Joletu bude dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije