Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne izgleda zdravo'

Angelina ponovo u problemima, Brad pronalazi stručnjaka koji će joj pomoći

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Lisa OConnor/Press Association/PIXSELL
1/7
15.09.2015.
u 15:30

Slavni glumac odlučio je angažirati hvaljenog nutricionista koji će Angelini pomoći da dosegne normalnu težinu.

Angelina Jolie ponovo vodi bitku s manjkom kilograma, a njezina drastična mršavost ovog puta ozbiljno je zabrinula njezina supruga Brada Pitta.

Naime, slavni glumac odlučio je angažirati stručnjaka koji će pomoći Angelini da dosegne normalnu težinu. 

– Trenutačno ne izgleda zdravo, no to nije ništa novo. Brad joj je najveća podrška, ali kad nije pod njegovom kontrolom, ona ponovno prestaje jesti – kazao je izvor za OK!Magazine.

Nakon što je i sam shvatio da s njezinim problemima ne može izići sam na kraj, Brad je odlučio angažirati francuskog nutricionista Gertruda Keazora koji će mu pomoći da Angelinu izvede na pravi put. 

– Cilj je ojačati je psihički i pomoći joj da usvoji nove prehrambene navike. Brad želi da Angelina dobije dosta na težini – dodao je izvor. 

Uz pomoć specijalnog plana prehrane i kroz seanse ''jedan na jedan'' s Keazorom, Brad se nada da će Angie u tome i uspjeti. 

>>Zbog religije i kulture sklonije su mijenjati seksualnu orijentaciju

>>Novi zajednički film najpoznatijih supružnika na svijetu

Komentara 14

Avatar @promatrač
@promatrač
16:36 15.09.2015.

Kad će ova napokon odrepit da nas više ne maltretiraju pišući neprestano što je nanovo odsjekla, izvadila, prepravila i što treba još...

SA
sargu123
17:20 15.09.2015.

Stvarno je dosadila svima, nek ode tamo gdje joj je mjesto. Jadan taj njen Brad, zašto ju još trpi. Pa trebao ju je znogirat odavno i naći si normalnu.

DU
Deleted user
22:55 15.09.2015.

Njoj nema pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije