Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruka pomirenja

Anđa Marić: Vlatkica mi je simpatična i pozivam je na ručak

anđa marić
marko prpić/pixsell
24.03.2010.
u 13:27

Vlatka Pokos uvrijedila se zbog šale Anđe Marić da Ivan Šerić, koji je Vlatku opjevao u svojoj pjesmi, nije dovoljno imućan za nju. Anđa se ispričala i dodala da nije bila zlonamjerna.

- Uopće ne znam o čemu je riječ. Mislim da je bilo jasno da ja nju simpatiziram. Mi žene u današnje vrijeme moramo stajati jedna uz drugu, a Vlatkica je meni oduvijek bila simpatična. Ako sam je uvrijedila, ovim se putem ispričavam i pozivam je na ručak - rekla je za net.hr Anđa nakon što se Vlatka Pokos uvrijedila zbog njezine šale da Ivan Šerić, koji je Vlatku opjevao u svojoj pjesmi, nije dovoljno imućan za nju.

Anđa je istaknula da njezina izjava nije bila nimalo zlonamjerna, no Vlatka je nije tako shvatila.

- Anđa Marić sklona je tomu da me vrijeđa u javnosti. Nije joj to prvi put! Samo neka mi kaže s kojim sam imućnim muškarcem bila u posljednje tri godine. Površno je poznajem, ali, eto, to puno govori o njoj, a ne o meni. O njoj sam čula vrlo ružne stvari i svakakve priče, no neću to govoriti u javnosti. Ne želim da joj bude neugodno. Pogotovo sad kad i ona prolazi razvod. Neka se Anđa pozabavi svojim životom, a mene neka preskoči - reagirala je Vlatka.

- Pa to dijete ima 17 godina. Izjava da nije dovoljno imućan za Vlatku Pokos odnosi se i na mene, jer smatram da žene u našim godinama očekuju da im muškarac može platiti barem kavu - zaključila je Anđa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije