Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno ubojstvo

Amerika šokirana: Bivšu zaručnicu Michaela Douglasa ubili njeni podstanari?

nancy pfister
Foto: Facebook
06.03.2014.
u 08:17

Nancy Pfister, bivša zaručnica Michaela Douglasa, i 'zlatna' djevojka američkog gradića Aspena, ubijena je prije nekoliko dana u svojoj planinskoj kući, u okolici spomenutog grada...

Nancy Pfister, bivša zaručnica Michaela Douglasa, i 'zlatna' djevojka američkog gradića Aspena, ubijena je prije nekoliko dana u svojoj planinskoj kući, u okolici spomenutog grada. Svjetski medijima raspisali su se o tome kako ju je ubio bračni par kojem je svoju kuću iznajmila dok je jedno dulje vrijeme boravila u Australiji. Nedugo prije smrti na svom je Facebooku napisala kako mora otići iz Australije jer ljudi kojima je iznajmila kuću ne plaćaju stanarinu i režije.

Pfister se stoga zaputila u Aspen, a potom je ubijena. Leš je otkriven 26. veljače, a par priveden. Događaj je potresao stanovništvo, tim više što je Nancy bila omiljena u društvu te poznata kao kraljica lokalne party scene. Družila se s Kennedyjima, Cher, Jackom Nicholsonom i Michaelom Douglasom.

Osoba njoj bliska tvrdi da su Nancy i Douglas jedno vrijeme bili u vezi te čak objavili zaruke. Njezina kći Juliana odbija vjerovati da joj je majka likvidirana samo zato što je nekog izbacila iz kuće te je uvjerena da mora biti nešto više u pozadini cijele priče. Ipak, zna se da je lokalni, uhićeni par godinama grcao u financijskim problemima.

Foto: Reuters/PIXSELL

>>M. Douglas i C. Zeta Jones braku dali drugu šansu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije