Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tajnosti

Aki Rahimovski dobio dijete u 65. godini s 27 godina mlađom tajnovitom partnericom

Parni Valjak u Areni
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
15.02.2020.
u 19:39

Pjevač Parnog Valjka Aki Rahimovski postao je otac u 65. godini života, a tu činjenicu uspješno je skrivao čak tri mjeseca.

Legendarni rocker Aki Rahimovski dobio je kćer u 65. godini života s tajanstvenom 37-godišnjom Slovenkom Barbarom Vesel, doznaje RTL Exkluziv. Naime, djevojčica, kojoj je navodno ime Antonija, rođena je prije tri mjeseca, a tu vijest potvrdila je majka njegove partnerice Barbare. 

Uspješno su očuvali vezu od očiju javnosti, a svoje vrijeme su većinom počeli provoditi upravo u Sloveniji. Šuška se kako se glazbenik tamo i preselio kako bi s partnericom odgajao dijete.

Dosad je poznato da se Aki dva puta ženio, iz prvog braka ima sina Kristijana, a u drugom braku je dobio kćer Dinu. S drugom suprugom - Ingrid, proveo je čak četiri desetljeća i malo kad se o njima pisalo. Još do prije nekoliko godina su novinski stupci imali naslove o zajedničkoj sreći, a kroz sve te godine se s njom nikada nije pojavljivao u javnosti.

-Nitko ne zna kako izgleda moja supruga jer privatni život mora ostati privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi fotografirati i ne fotografiraju nas. Često se znalo dogoditi da u novinama izađe moja slika s drugom ženom, a ona mi kaže: „Otkad sam ja to postala plava?  - rekao je Aki svojedobno za medije u susjedstvu.

O rođenju djeteta, Aki se još uvijek nije obratio medijima, kao ni njegov PR tim. 

Poznati Hrvati bore se protiv vršnjačkog nasilja.

Ključne riječi

Komentara 9

ST
strsljen2013
19:50 15.02.2020.

Bravo majstore. Čestitke majci i tebi i neka je dijete zdravo.

GL
GlasnaJasna
22:07 15.02.2020.

sretno tata i mama

ZV
ZvonkoSt
20:12 15.02.2020.

Strljsen2013 tko pita dijete? Najlakše ga je napraviti, a struka kaže da je to , kad su roditelji over 40 izuzetno loše za djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije