Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na posao

Aki priču o moždanom udaru želi ostaviti iza sebe

Parni Valjak u Areni
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
31.08.2018.
u 08:24

Nakon što je u travnju doživio moždani udar, Aki Rahimovski se oporavlja, vraća nastupima i studiju, a Hus je potvrdio da je dobro.

Da je glazba najbolja terapija, dobro zna Aki Rahimovski, 63-godišnji frontmen grupe Parni valjak koji se nakon pretrpljena moždanog udara u travnju vraća na pozornicu.

Naime, Parni valjak održat će 29. rujna veliki koncert u Beču, što je ujedno i lijepa uvertira u svirke koje će se nastaviti po Sloveniji i Hrvatskoj, a najavljen je i novi glazbeni materijal.

– Aki je dobro, drži se liječničkih savjeta, živi zdravo! Svakodnevno smo na probama i sve je u redu. Zapravo, on priču s moždanim udarom želi ostaviti iza sebe, jer je pred nama još puno dobrih trenutaka. Oko 10. rujna ulazimo u studio i radimo na novim pjesmama, zaželjeli smo se koncerata, čeka nas svirka u Beču 29. rujna, a potom i drugi nastupi, ali i izlazak novog albuma. Još ćemo razgovarati o svemu kad za to dođe vrijeme – rekao nam je Husein Hasanefendić Hus, alfa i omega Parnog valjka, čime je potvrdio da se Aki oporavlja na najbolji mogući način.

Da podsjetimo, omiljeni pjevač jednog od naših najdugovječnijih bendova početkom travnja pretrpio je lakši moždani udar. Prije toga danima se osjećao loše, a tek u bolnici potvrdili su dijagnozu. Tada je jedan njegov suradnik otkrio da glazbenik voli začinjenu makedonsku kuhinju, puši cigarete i pije kavu, ali da je to sad iza njega. Sad mu se jelovnik sastoji od namirnica koje čine mediteransku prehranu, cigarete i kavu je izbacio, a stres mora maksimalno izbjegavati. Nakon izlaska iz bolnice Aki je preko medija poručio da je dobro i da se ne brinemo za njega. Ipak se morao oporavljati pa je Valjak otkazao neke koncerte uz objašnjenje:


 

“Dragi naši, nažalost, prisiljeni smo otkazati sve koncerte do daljnjega. Aki Rahimovski imao je lakši moždani udar i, iako se već sada osjeća bolje, treba neko vrijeme usporiti i usredotočiti se na oporavak. Vrlo ozbiljno shvaćamo svoj posao i ne bismo željeli razočarati tisuće vas koji ste se veselili nadolazećim koncertima, ali Akijevo zdravlje sada je na prvom mjestu”.

Za deseti rođendan radija Antena Zagreb bend je nastupio, a umjesto Rahimovskog Valjkove pjesme pjevali su Neno Belan i Zlatan Stipišić Gibonni. U intervjuu za Dnevni avaz prije desetak dana Aki je progovorio o svom zdravlju i planovima.

– Istina je, vraćam se na scenu. Osjećam se bolje i to je najvažnije. Trenutačno sam na odmoru i to je sve što vam za sada mogu reći – rekao je i dodao: “Radimo novi album za koji je većina pjesama već snimljena”.

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije