Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi imidž

Hus presadio kosu: 'Nikada se nisam bolje osjećao'

Foto: Pixsell kolaž
1/3
28.02.2019.
u 21:17

Naime, estetski kirurzi su mu presadili kosu, zapravo nadopunili dijelove vlasišta gdje mu je kosa bila prorijeđena, što je priznao za časopis Gloriju.

Husein Hasanefendić Hus, zagrebački gitarist i skladatelj nikad se nije bolje osjećao. Naime, estetski kirurzi su mu presadili kosu, zapravo nadopunili dijelove vlasišta gdje mu je kosa bila prorijeđena, što je priznao za časopis Gloriju.

- Smatram da je za javnu osobu pristojan izgled izraz poštovanja prema publici i gledateljima prema malim ekranima u čije domove ulazi za vrijeme svojih javnih nastupa. Za mene je to pitanje higijene tijela, ali i duha, jer u toj odluci, dakako, ima i nešto taštine. U svakom slučaju, sada se bolje osjećam, iako za uspjeh Parnog Valjka izgled njegovih članova nikada nije bio od presudne važnosti - rekao je Hus.

Skladatelj je već 39 godina u braku sa suprugom Vicki s kojom ima dvoje djece, Tina i Tenu.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

 

Komentara 16

Avatar jest
jest
21:47 28.02.2019.

Eto ni zrelost ne pomogne čovjeku da se osjeća samopouzdano i ostvareno putem onoga što jest a ne preko vanjskog izgleda. Šteta.

DU
Duslikr
06:35 01.03.2019.

Higijena duha, a priznaje da je iz taštine? Onda to nije higijena duha.

MA
mare0801
21:38 28.02.2019.

Uspješan kao glazbenik, u stabilnom braku 40 godina, stvarno sam iznenađena što mu je bitno je su li tri ili tridesettri dlake na čelu u 65 godini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije