Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šali se na svoj račun

Žena tvrdi da je s 14 izgledala kao srednjovječna žena: ‘Sada imam 22 i izgledam mlađe nego prije!’

Tik Tok
21.02.2023.
u 13:30

U komentarima na njezin video, mnogi korisnici i sami su priznali da nisu mogli vjerovati da je na slici s 14 godina, zaista imala 14 godina

Jedna 22-godišnja mama na TikToku navela je ljude da pomisle da "stari unazad", nakon što je pokazala sliku kako je izgledala sa 14 godina, gdje, kako tvrdi, izgleda više kao srednjovječna žena nego kao tinejdžerka. Jill, koja je na društvenoj mreži poznata kao "Mama Jill" pod korisničkim imenom @jill200016, nedavno je snimila video kako bi objasnila više o svom izgledu, piše NY Post

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Imam 22 godine, ali uvijek dobivam te komentare da izgledam kao da imam 30. Ako svi mislite da sada izgledam staro, dopustite mi da vam pokažem kako sam izgledala sa 14 godina -  objasnila je na početku videa, odgovarajući na nečiji komentar da izgleda starije nego što jest.

Isječak je zatim prešao na fotografiju Jill u dobi od 14 godina, kada je imala kratku, plavu kosu, te je nosila viseće naušnice i crno-bijelu prugastu haljinu. Video je u kratkom roku dosegao više od 3,7 milijuna pregleda.

- Izgledam kao sredovječna žena - rekla je.

 Zatim je pokazala sliku kako sada izgleda, sa smeđom kosom i naočalama, odjevena u poderane traperice visokog struka i žarko ružičasti top dugih rukava.

- Polako, ali sigurno počinjem izgledati kao da imam godina koliko zapravo imam. Postala sam mama sa 16, tako da mentalno imam 45. I ponašam se kao da imam 45, ali se maksimalno trudim izgledati kao da imam 22 - našalila se na kraju snimka od 39 sekundi.

@jill200016 Replying to @bestmama6836 ♬ original sound - Mama Jill❤️

 

U komentarima na njezin video, mnogi korisnici i sami su priznali da nisu mogli vjerovati da je na slici s 14 godina, zaista imala 14 godina.

- O moj Bože, čija je ovo teta? - komentirala je jedna osoba.

- Vi starite obrnuto - napisala je druga korisnica.

Mnogi su prihvatili njezinu šalu pa je tako netko komentirao da je izgledala kao da je blizu "mirovine" kada je bila samo tinejdžerka.

- Nema šanse. Definitivno si izgledala kao nečija mama na ovoj slici - dodala je četvrta osoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije