Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trikovi za čišćenje

Odličan trik kako očistiti zagorenu tavu: Sve potrebne proizvode već imate kod kuće

TikTok
24.01.2024.
u 21:44

Postupak je vrlo jednostavan, a u samo nekoliko minuta vaša tava izgledat će kao nova.

Svi znamo da je nakon kuhanja, najgori dio posla čišćenje posuđa i kuhinje. Međutim, poneko posuđe, koliko god se trudili i ribali ga, ponekad stvara velike probleme prilikom čišćenja. Upravo to su zagorene i prljave tave, ali jedan korisnik TikToka otkrio je jednostavan trik za čišćenje zagorenih ostataka, a sve što vam je potrebno već imate kod kuće.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`:

1/5

Naime, za ovaj trik potrebni su samo soda bikarbona, kuhinjska sol, alkoholni ocat, deterdžent za pranje suđa te papirnati ručnici, kako piše Metro.

Kako biste očistili tavu, pospite sol i sodu bikarbonu te na vrh dodajte deterdžent za pranje suđa. Sve dobro očetkajte, a zatim na smjesu stavite papirnate ručnike i sve dobro prelijte octom. 

Ostavite da odstoji nekoliko minuta pa skinite mokre papirnate ručnike s tave. Primijetite ćete da se prljavština i zagoreni ostaci lako skidaju pa zatim još jednom očistite svoju tavu deterdžentom za pranje suđa i vodom.

Video je brzo prikupio gotovo 70 milijuna pregleda te 3,4 milijuna komentara, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su oduševljeni njegovim trikom.

Prestanite ih raditi: Greške zbog kojih čišćenje doma traje duže nego što bi trebalo!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije