Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNICI ODUŠEVLJENI

Zaručnički prsten joj nije pristajao pa prijateljica uskočila u pomoć za fotografiju: 'Genijalno!'

Tik Tok
13.08.2022.
u 15:09

Na snimci je prikazano kako sjajna prijateljica, koja je stajala izvan okvira slike, umjesto zaručene djevojke drži ruku naprijed, a na njoj je bio dijamantni, zaručnički prsten

Nema boljeg načina za proslavu zaruka para nego zabilježiti trenutak fotografijama kako biste imali uspomenu za cijeli život. Stoga bi bilo vrlo nezgodno da se dogodi da prsten ne pristaje vašem prstu. No, to se dogodilo mladoj ženi nakon što je za vrijeme prosidbe, otkrila da joj zaručnički prsten ne pristaje. Srećom, buduća mladenka bila je i u društvu svoje najbolje prijateljice, koja je odmah uskočila u pomoć, piše Mirror.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

U videu na TikToku, koji je do danas premašio već nevjerojatnih 11,3 milijuna pregleda, par je opisao kako je njezina najbolja prijateljica spasila njihovu zaručničku fotografiju. Na snimci je prikazano kako sjajna prijateljica, koja je stajala izvan okvira slike, umjesto zaručene djevojke drži ruku naprijed, a na njoj je bio dijamantni, zaručnički prsten. 

Fotografije su izgledale vrlo uvjerljivo i besprijekorno, a mnogi korisnici tvrdili su da ne bi sami uočili ništa neobično ili drugačije, da par sam nije rekao o čemu je riječ. 

@sadielizz #greenscreenvideo “id give my hand for you sadie” 😂😭☺️ ILY @h#greenscreen##greenscreenvideon#engagedd#fypengagedd#fypengaged ♬ original sound - speedupaudios123_😜

- Da nisam vidio ove scene iza kamere, ne bih nikada shvatio. Odlično - napisao je jedan korisnik.

"Čak se i nasmiješila za slike, preslatko", komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Nadam se da će ona biti kuma na vjenčanju i kuma vašem prvom djetetu."

Par je dodao da su kasnije prsten zamijenili za manji, no ove improvizirane fotografije će im zauvijek ostati u pamćenju. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije