Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLANIRAO JE OSVETU

Mladoženja usred vjenčanja pustio snimku mlade tijekom seksa sa – suprugom njezine trudne sestre

Tik Tok
10.08.2022.
u 11:45

Iza njih se počeo prikazivati video, a mladoženja je tada rekao: "Zar si stvarno mislila da nisam znao za ovo", na što je mladenka bacila buket cvijeća na njega

Jedno vjenčanje u Kini pretvorilo se u pravu dramu kada je mladoženja odlučio pred svima razotkriti mladenku, tako što je gostima vjenčanja pokazao snimku na kojoj se ona seksa s mužem svoje trudne sestre

Kako piše The Sun, snimka prikazuje par kako hoda do oltara. Kada konačno stignu do odredišta, iza njih se počne prikazivati video na platnu iza njih koji traje pet minuta. Mladoženja gura mladenku i čuje se kako govori: "Zar si stvarno mislila da nisam znao za ovo", na što je mladenka bacila buket cvijeća na njega. 

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Snimka je originalno iz 2019. godine, no nedavno je ponovno postala viralna i izazvala pravu pomutnju. Prikupila je gotovo šest milijuna pregleda i tisuće i tisuće komentara. Ipak, nisu svi odobravali mladoženjin osvetnički postupak, a neki su ga pitali zašto se uopće potrudio oko vjenčanja i išao toliko daleko ako je znao što mu ona radi iza leđa.

@koolprince33 Cheating bride #chinese #chinestiktok #usa #worldtiktok #vira ♬ original sound - Kool Prince

"Zašto je potrošio toliki novac na vjenčanje?" pitala se jedna korisnica.

"Ne vidim smisao u ovome", dodala je druga.

No, drugi su uživali u javnom poniženju koje joj je priuštio. "Najbolja osveta, pred cijelom obitelji i prijateljima", komentirao je treći korisnik, a četvrti je dodao: "Ovo će je naučiti lekciji."

Par je bio zajedno dvije godine, a zaručeni su bili šest mjeseci. Mladoženja je navodno odmah započeo svoj plan osvete, čim je doznao za preljub. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Komentara 10

MK
Mkukicka
12:11 10.08.2022.

Kralj! Savršeno

SA
sargu123
12:20 10.08.2022.

Osveta se servira hladna. Dobar potez.

MO
montello
13:33 10.08.2022.

Ovo je nesto najsmjenije sta sam cuo😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije