Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preporodili su se

Prestala je spavati sa svojim mužem i sada tvrdi da im je to - spasilo brak

@ourlifewithdylanandme
26.04.2024.
u 12:30

Ona i suprug više ne spavaju u istom krevetu, jer su se zbog toga skoro razveli

Jedna je žena otkrila da su ona i suprug prestali spavati zajedno i da im je to spasilo brak. 28-godišnja Jess je podijelila uvid u svoj odnos sa suprugom Dylanom putem videa objavljenog na svom TikTok kanalu. Objasnila je da ona i suprug više ne spavaju u istom krevetu, jer su se zbog toga skoro razveli, piše The Sun.

Par ima i dvogodišnjeg sina koji ne može spavati cijelu noć te ih često drži budnima. ‘Neispavanost je apsolutno uništila naše poslove, naše svakodnevne živote i naše međusobne odnose’, rekla je Jess, koja ponekad mora koristiti invalidska kolica te tvrdi da joj je nedostatak sna uništio zdravlje. 

 

@ourlifewithdylanandme Our sleeping arrangements have helped us sooooo much! If you have a toddler who wont sleep i 100% recommend this. #sleep #toddlersleep #bedtimeroutine ♬ original sound - 🌸 JESS 🌸

Još u studenom, par je odlučio staviti dodatni bračni krevet u sobu malog djeteta i sada Jess dijeli sobu sa svojim sinom, a Dylan spava u spavaćoj sobi. ‘Od tada naš mališan spava cijelu noć’, kaže Jess. Dodala je i kako su zbog ovoga ona i Dylan odmorniji te da je to poboljšalo njihov odnos. ‘Više se ne svađamo’, rekla je. 

Jess je, također, svim parovima koji imaju slične probleme preporučila da probaju spavati u odvojenim krevetima. Unatoč tome što ne dijele krevet, Jess kaže da ona i Dylan nađu vremena za intimnost, a otkrila je i da joj to nedostaje kada spava u sobi svog sina. Priznaje i kako se nada da će uskoro moći ponovno dijeliti krevet sa svojim mužem 

VEZANI ČLANCI:

Jessin video postao je viralan, prikupivši više od 176.000 pregleda na TikToku u samo nekoliko dana. Mnogi su podijelili svoja mišljenja o rasporedu spavanja ovog para, a ona su bila podijeljena. Jedna je osoba napisala: ‘Ne mogu si ovo zamisliti. Čim naši sinovi odu u krevet, odemo i mi i mazimo se’.

Druga je dodala: ‘Ja i moj bivši imali smo odvojene sobe i to je bio odraz naše vrlo nesretne veze, sada želim maženje svaku noć’, a treća napisala: ‘Nisam spavala s partnerom otkako sam bila trudna i njegovo me hrkanje izluđivalo. Sada, oboje bolje spavamo’. 

Četvrta je objasnila: ‘Spavanje je važno. Kao ljudska bića stavljamo veliki naglasak na spavanje u jednom krevetu kao na neku romantičnu stvar. Zaboravite to, spavajte odvojeno i kvalitetno - to će pomoći vašem zdravlju’.

Spavate li vi u istom krevetu sa svojim supružnikom?

Komentara 1

MA
MadMax1
13:03 26.04.2024.

Očoto ae on spasio od nje, samo ona to ne shvaća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije