Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fino&Zdravo

Uključi se i osvoji proizvode za pripremanje ljetnih recepata!

zdrava krava
Foto: Zdravakrava.hr
07.08.2014.
u 15:46

Zdrava Krava i KitchenAid pripremili su ljetno iznenađenje za sve prave gurmane ali i one kojima kuhanje nije najdraža aktivnost. Uz pomoć ovih nagrada kuhanje će biti jednostavno, brzo i zabavno!

Uključi se u veliku ljetnu nagradnu igru na portalu Zdrava Krava koja traje od 7. do 17. kolovoza u 11 sati i osvoji vrijedne nagrade. Sve što trebaš napraviti je ispuniti obrazac koje se nalazi na dnu članka na portalu Zdrava Krava, a koji je vidljiv samo prijavljenim korisnicima. Igrati možeš neograničeni broj puta, a dobitnici vrijednih KitchenAid proizvoda se biraju slučajnim odabirom.

Ispuni obrazac i uživaj u pripremanju ljetnih specijaliteta! Sretno svima!

Nagrade:

1x KitchenAid - Multipraktik Classic 3.1 L Food Processor u bijeloj boji
Uživat ćeš pripremajući ručak, zimnicu ili desert s ovim multipraktikom koji će s lakoćom hranu narezati, usitniti i pripremiti poput vrhunskog chefa.
1x KitchenAid - Kuhalo vode 1.7 L
Svakako jedna od onih stvarčica koje moraš imati ako pripremaš jutarnju instant kavu ili čaj.
1x KitchenAid - Štapni mikser s dodacima
Brzo, jednostavno i bez nereda smiješaj kašicu za dijete ili kolač za obitelj i prijatelje. S ovim setom praktično pakiranim u malom koferu moći ćeš zamijeniti skoro sve male kuhinjske aparate.

Sav asortiman KitchenAid proizvoda dostupan je u svim prodavaonicama Home sweet Home; Project trade, Bella Forma, Bijeli svijet u Zagrebu te Miele Moderator u Poreču.

Ispuni obrazac i uključi se u nagradnu igru OVDJE! Sretno svima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije