70 23°C
  • Pepica.Pušić:

    Ovo je JEDAN OD načina za kuhanje riže, svako kuha kak njemu paše! Još uvijek čekam članak o otkrivanju tople vode...

  • dopizdilomi:

    Kada je sve lijepo objašnjeno može li mi novinar objasniti kako napraviti kipuću vodu jer taj detalj fali u receptu.

  • dpd111:

    Nije nužno dodati vruću vodu u zaprženu rižu, može i hladna a riža i dalje neće biti gnjecava. Omjer 2:1 riže i vode varira jer to ovisi o tipu riže i u nekim slučajevima treba ići i do 3:1. Ne ... prikaži još!e treba ju uopće mješati, samo kuhati na laganoj vatri. Riža postaje gnjecava i ljepljiva ako se tijekom kuhanja kasnije nadoljieva hladna voda

Još iz rubrike Lifestyle

2
Sve je u detaljima

Naručujete li piće ispravno u kafiću ili zadajete glavobolju konobarima?

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

Što učiniti kada vas netko iznenada počinje ignorirati na društvenim mrežama?

NAJEDITE SE OD JUHE

Četiri trika kako juhu pretvoriti u proteinsko jelo puno vlakana