Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
86 14°C
  • Pepica.Pušić:

    Ovo je JEDAN OD načina za kuhanje riže, svako kuha kak njemu paše! Još uvijek čekam članak o otkrivanju tople vode...

  • dopizdilomi:

    Kada je sve lijepo objašnjeno može li mi novinar objasniti kako napraviti kipuću vodu jer taj detalj fali u receptu.

  • dpd111:

    Nije nužno dodati vruću vodu u zaprženu rižu, može i hladna a riža i dalje neće biti gnjecava. Omjer 2:1 riže i vode varira jer to ovisi o tipu riže i u nekim slučajevima treba ići i do 3:1. Ne ... prikaži još!e treba ju uopće mješati, samo kuhati na laganoj vatri. Riža postaje gnjecava i ljepljiva ako se tijekom kuhanja kasnije nadoljieva hladna voda

Još iz rubrike Lifestyle

Citizen Promaster
PROMO

CITIZEN Promaster

Istraživanja pokazuju

Loši ste u zamotavanju poklona? Upravo vi donosite najviše veselja!

Predivno

Ljudi nisu jedini koji se služe "baka servisom": Kitovi ubojice žive duže ako ih čuvaju bake!