Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Stvaranje uspomena uz savršen vrtni namještaj

Harvey Norman
Foto: Harvey Norman
1/4
29.02.2024.
u 12:48

Razbudi se ujutro sa slasnim žitaricama i okusom kave u vlastitom vrtu ili na terasi, provedi popodneva u smijehu s obitelji i prijateljima, a tijekom večeri uživaj pod zvjezdanim nebom uz Mojito koktel i predivan pogled na naše more. Ovi trenuci stvaraju uspomene nezaboravnog godišnjeg odmora. Odabir vrtnog namještaja koji će biti dio svake od ovih priča nije samo praktičan, već i kreativan proces koji pretvara svaki trenutak u nezaboravan doživljaj. S namještajem iz posebne ponude Harvey Normana, tvoja terasa postaje prostor za stvaranje uspomena koje će se pamtiti dugi niz godina.

Doručak na otvorenom

Započni dan u stilu s pogledom na more, uživajući u šalici omiljene kave ili avokado tostu na terasi koja odražava eleganciju s vrtnim blagovaonskim setom Romeo. Ovaj set je simbol romantike i estetike, koji tvom jutru dodaje dašak luksuza i čini svaki doručak posebnim. Zahvaljujući besprijekornom dizajnu, Romeo set je savršen za one trenutke kada sunce polako tek obasjava morsku puč i tvoju terasu, pružajući ti prostor gdje će svaki trenutak biti ispunjen ljepotom i užitkom, usporediv s romansom Romea i Julije.

Popodnevno opuštanje

Foto: Harvey Norman

Kako se dan razvija, kutna vrtna garnitura Fion postaje utočište za opuštanje i uživanje. Idealna je za one trenutke nakon jutarnjeg plivanja, za uranjanje u stranice uzbudljivog romana ili za opuštene razgovore s prijateljima pod popodnevnim suncem. Modularnost Fion seta omogućava prilagodbu prostoru, bilo da je riječ o širokoj terasi s pogledom na Jadran ili o intimnom kutku skrivenom u zelenilu vrta. Bit će omiljeno mjesto za provoditi vrijeme nakon slasnog ručka, a uz dodatak mekanih jastuka i prozračnih tkanina, svako popodne pretvara se u osvježavajući odmor, gdje svaki trenutak postaje zapamćen.

Večernje druženje

Foto: Harvey Norman

Dolaskom večeri, vrijeme je da tvoj vanjski prostor zaživi uz mali party. Vrtni set Feel lounge stvoren je za te trenutke kada pod zvjezdanim nebom uz slasan koktel pozoveš prijatelje ili jednostavno uzmeš samostalan trenutak uživanja u miru koji te okružuje.

Njegova udobnost i elegancija pretvaraju svaki susret u nezaboravno iskustvo, a dizajn potiče na razgovore i opuštanje do kasno u noć. Uz lagani povjetarac, jazz melodiju i suptilno osvjetljenje, tvoj Feel Lounge stvara neusporedivu atmosferu za večernje uživanje.

Foto: Harvey Norman

Odabir pravog vrtnog namještaja više je od estetskog izbora, to je stvaranje prostora koji odražava tvoj životni stil i omogućava ti da u potpunosti iskoristiš svaki trenutak proveden vani. Bilo da je riječ o mirnom jutarnjem doručku, opuštanju uz bazen na ležaljci dok se tvoj začinjeni biftek peče na roštilju ili večernjem druženju, vrtni namještaj ključni je faktor koji će obogatiti tvoj vanjski prostor. Uz prave dodatke i malo kreativnosti, tvoja terasa može postati omiljeno mjesto za uživanje od jutra do mraka.

Ako tvoja terase i dalje ne zrači elegancijom koju želiš, iskoristi priliku te uredi vanjski prostor uz primamljive cijene vrtnog namještaja na Harvey Norman webshopu ili najbližoj trgovini već danas.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije