Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Vegeta

Soul senzacija, Estelle, nastupa u Umagu

estelle
nnn
13.07.2012.
u 23:00

Saints Hills Nevina 2010. točit će se tijekom svih Estelle koncertnih događanja ove nedjelje u Revelinu

ATP Vegeta Croatia Open u Umagu ove godine, osim fantastičnog tenisa, donosi i jednu nevjerojatnu glazbenu poslasticu. Nakon uspješne europske turneje, po prvi puta će na pozornicu u Hrvatskoj izaći iznimna pjevačica i kako je neki nazivaju soul senzacija - Estelle, koja u Umag dolazi predstaviti i svoj novi album "All of me". "American boy" nastao u suradnji s američkom zvijezdom Kanye Westom, a za kojeg je pjevačica osvojila i svoju prvu nagradu Grammy, te od kritike hvaljenje pjesme "Thank you" i "Break my hart (feat. Rick Ross.)" samo su neki od hitova koje će ljubitelji dobre glazbe moći čuti na koncertu u Umagu. Ulaz na ovaj poseban koncert slobodan je za sve posjetitelje. Nakon Umaga pjevačica nastavlja put prema jugu gdje će, u Dubrovniku, nastupiti 15.srpnja. Pokrovitelj je vinarija Saint Hills koja 

u namjeri da obogati društveni život i podrži kulturu stola, u partnerstva s organizatorima u prvom u nizu takvih projekata organizira nastup britanske glazbene zvijezde Estelle u Dubrovniku. U organizaciji agencije MPG Southeast Europe, Estelle će nastupiti u klubu Revelin, smještenom u gradskim zidinama. Nevina 2010. bit će vino večeri na VIP zabavi uoči koncerta, kao i tijekom nastupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije