Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Psi udomljeni iz Pokupskog Cerja žive novi, bolji život

izložba udomljenih
Foto: Udruga za zaštitu životinja 60+
1/4
30.06.2014.
u 19:29

Izložba je iskorištena i za potpisivanje peticija za gradnju skloništa u kojem se psi neće eutanazirati

Iako su često tražili zaklon u hladu, psi udomljeni i spašeni iz Skloništa za životinje Pokupsko Cerje hrabro su okupljenim Velikogoričanima i njihovim gostima pokazali kako su postali voljeni kućni ljubimci.

Udruga za zaštitu životinja 60+, zaslužna za spašavanje njihovih života, pozvala je udomitelje da sa svojim četveronošcima sudjeluju na prvoj izložbi udomljenih Cerjana. A oni su, pak, rado ispričali zašto su se odlučili za udomljavanje i koliko su ljubavi spašene životinje donijele u njihove domove.

- Našu zahvalnicu dobila je i Vlasta Srebrić, pomogla nam je bezbroj puta, kao i veterinari ambulante Happy Vet te Arnika veterina, koja je za pse pripremila i specijalne jestive pakete - istaknula je Željka Štor, predsjednica Udruge. Iako su na izložbu pozvali i djelatnike Skloništa, oni se pozivu nisu odazvali. Udruga im je, kaže predsjednica, željela omogućiti da popričaju s udomiteljima i sami se uvjere u kakve su domove otišli psi.

Izložba udomljenih Cerjana iskorištena je i za potpisivanje peticije za gradnju no kill skloništa, u kojem se psima neće brojati 60 dana i u kojem ih neće eutanazirati.

Komentara 1

EV
evropljanin
20:10 30.06.2014.

divni ljudi koji su prisvojili te dusice. svima puno srece u njihovom zivotu, kao i tim pesekima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije