Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Moj dečko se stalno dopisuje s bivšom, ne znam što više napraviti'

shutterstock
12.05.2020.
u 21:25

Kada mu je neki dan poslala poruku bacila sam mu mobitel na kauč. Smijao se i rekao da imam problem.

"Draga Deidre, moj partner se stalno dopisuje s bivšom i sada me to već jako nervira", počinje opisivanje svog problema anonimna 25-godišnjakinja.

"Njemu je 28, njoj 29. Stalno mu šalje poruke da vidi što radi i što ima novo kod njega. Mi smo počeli vezu odmah nakon što su oni prekinuli, ali imaju dijete zajedno."

Rekao joj je da ne voli svoju bivšu i da to već traje nekoliko godina. "Kada mu je neki dan poslala poruku bacila sam mu mobitel na kauč. Smijao se i rekao da imam problem."

Poslušajte ljubavne savjete kumica s placa:

"Dobro je ako tvoj partner ima prijateljski odnos s bivšom s obzirom na to da imaju dijete zajedno", tvrdi Deidre. "Moraš se bolje naučiti nositi s ljubomorom. Umjesto da se naljutiš, reci mu da ti treba zagrljaj. Ako mu je stalo, reagirat će na to nježno i neće te zadirkivati."
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije