Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optička iluzija

Lice ili žena koja svira saksofon? Prva stvar koju primijetite otkrit će kako vas drugi vide!

YouTube
22.04.2022.
u 09:30

Jeste li introvertirani ili ekstrovertirani? Odgovor se krije u ilustraciji

Optičke iluzije često otkrivaju zanimljive činjenice o našoj osobnosti, a ova će vam otkriti što drugi misle o vama na temelju onoga što percipirate. Pogledajte ilustraciju i prva stvar koju ugledate otkrit će vam istinu, kako piše The Sun.

Foto: YouTube

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Ako ste prvo primijetili lice, vjerojatno ste introvert. Niste ljubitelj druženja u velikim grupama i više volite provoditi vrijeme s ljudima u mirnijem okruženju. Ne volite bučne zabave, zbog njih se osjećate upozoreno i fizički i emocionalno.

Ako ste prvo vidjeli ženu koja svira saksofon, znači da ste ekstrovert. Vjerojatno uživate u velikim grupama ljudi i volite imati puno prijatelja oko sebe u bilo kojem trenutku. Volite se družiti i biti okruženi ljudima, ali trebali biste se sjetiti odmoriti i opustiti samostalno.

Urnebesne fotografije pasa koji pokušavaju uhvatiti komadiće sira 😂

Komentara 2

MO
montello
21:55 24.04.2022.

Vidim zenu koja svira saxophone

ZD
zdravljak
10:01 22.04.2022.

Ako vidite prvo saxofon to znači da vas sljepi dobro vide, a gluhi super čuju. Saznat ćete puno toga o drugima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije