Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olakšajte si kuhanje

Jamie Oliver ima super trik kako što bolje iskoristiti jedan svježi začin - nema bacanja hrane, a okus je intenzivniji

Facebook/Jamie Oliver/David Loftus
24.09.2020.
u 07:00

Istu metodu možete koristiti za češnjak i đumbir.

Tražite načine kako što bolje iskoristiti voće i povrće prije nego se pokvari, kako ga ne biste bacali? Poznati kuhar Jamie Oliver otkrio je na svom Facebook profilu jedan koristan trik kojim ćete spriječiti bacanje namirnica, ali i postići intenzivniji okus u jelu. 

U svojoj objavi pisao je o svježim čili papričicama i otkrio kako da ih čuvate bez da se na njih uhvati plijesan ili da postanu trule. 

Pohranite ih u plastičnu posudu i zamrznite! Ne brinite, ne morate ih vaditi nekoliko sati prije kuhanja da se odmrznu - uzmite ih iz posude dok pripremate jelo i samo naribajte.

Jedan je korisnik TikToka uspio otkriti recept umaka koji se nalazi u Big Macu: Evo kako ga pripremiti.

"Odličan trik za čuvanje papričica koje se u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi brzo kvare. Kada ih zamrznete i onda direktno naribate u jelo, okus će biti intenzivniji", napisao je.

Objava je brzo prikupila puno komentara, a ljudi su otkrili da istu metodu koriste za đumbir i češnjak, prenosi Daily Star.

Pogledajte galeriju: Hrana koja je štetna, a mislili smo drugačije

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije