Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADVENT U HRVATSKOJ

Glasujte za NajAdvent u Hrvatskoj i pomognite svojem gradu ili mjestu da osvoji titulu najboljeg

NajAdvent u Hrvatskoj
Tomislav Miletić/PIXSELL
14.11.2022.
u 12:16

Večernji list pokreće izbor NajAdvent, gdje biramo najbolji Advent u Hrvatskoj

Od gastronomskih iskustava i kuhanog vina do klizanja u centru, Orašara, koncerata i lampica na svakom ćošku. Da, bliži nam se najljepše doba godine i advent. Gradovi kreću s pripremama, lampice se užurbano postavljaju, programi se objavljuju, a najmlađi jedva čekaju prve pahulje i zimsku idilu.

To predbožićno razdoblje uvijek donosi posebnu atmosferu i tradicionalno se obilježava paljenjem prve od četiri svijeće na adventskom vijencu. A duh Božića, koji nas grije hladnim mjesecima postao je još posebniji s obilježavanjem Adventa u gradovima.

Ove godine programi su bogatiji nego ikada, pa nas čeka jedan od najuzbudljivijih advenata u zadnjih par godina. No, glavno pitanje je: Gdje je najbolji advent? Koji grad se najbolje potrudio i donio nešto novo, nešto posebno, gdje se mogu kupiti najbolje igračke i gdje se jedu najbolje fritule?

Upravo to želimo saznati od vas, dragi čitatelji, i zato vas pozivamo da posjetite naš specijal NajAdvent, glasate za svoj omiljeni advent u Hrvatskoj i pomognete svom gradu, općini, mjestu ili kvartu da dobije titulu NajAdventa u Hrvatskoj!

A glasače očekuju vrijedne nagrade, zato pratite objave na vecernji.hr, posjetite specijal i odaberite NajAdvent u Hrvatskoj!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije