Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

Djevojka se požalila: 'Obitelj mog dečka ne želi shvatiti da je prekinuo s bivšom s kojom su bili dobri'

Shuttershock
20.06.2023.
u 21:00

Ne razumijem ni zašto ona želi biti u blizini nas dvoje, pogotovo što mi s njom baš i ne pričamo, već je samo prijateljski pozdravimo kad se vidimo, napisala je.

Dečko i ja smo zajedno 18 mjeseci i stvarno smo sretni i zaljubljeni, no kad smo se upoznali, on je tek nedavno izašao iz desetogodišnje veze koja se neko vrijeme bližila kraju, a ja sam se također nakon šest godina rastala od svog partnera. Bez obzira na to, odmah smo kliknuli i osjećali smo se dobro zajedno od samog početka, napisala je djevojka anonimno psihoterapeutkinji i Mirror kolumnistici Colleen.  "Moj problem je što je njegova bivša djevojka još uvijek u njegovom životu jer je vrlo bliska s njegove dvije sestre i njegovom mamom, za koju čak često i obavlja razne poslove. Isto tako, zovu je na sva obiteljska okupljanja i događanja jer je doživljavaju kao dio obitelji", ispričala je.

Također, kaže, ima dojam da se njegove sestre osjećaju prevarenima jer je brat s njom prekinuo i nastavljaju se nadati da će on, ako mu je bivša stalno u blizini, shvatiti kako je grozno pogriješio i pomiriti se s njom! "Njegova obitelj je dovoljno dobra prema meni, ali znam da našu vezu ne shvaćaju ozbiljno, kao da sve poriču i ne žele shvatiti da je to ozbiljno. Spomenula sam sve to što me muči dečku i on to shvaća, ali kaže da su prijatelji i da im ne može svima zabraniti da se viđaju s njom".

Ne razumije, dodaje, ni zašto ona želi biti u blizini njih dvoje, pogotovo što oni s njom baš i ne pričaju već je samo prijateljski pozdrave kad se vide i kad ona odlazi. "Prije nekoliko tjedana je došla na krštenje dečkove nećakinje i bilo je jako neugodno. Voljela bih čuti što o svemu tome mislite", napisala je.

"Istina je da nitko nikome ne može reći s kim da budu prijatelji, no mislim da se mogu organizirati obiteljski događaji koji ne uključuju bivše partnere", kaže terapeutkinja. Možda je, dodaje, sada na vama i na vašem dečku da malo preuzmete uzde i svima pokažete kako mislite ozbiljno. "Također, mislim da se on treba potruditi i biti iskren sa svojom obitelji, te im reći da ne želi bivšu u svom domu (bolje da to govori on nego vi jer, ako se i posvađaju, to će vjerojatnije nekako riješiti i pomiriti se, dok vi možda nećete).

"Mora svima jasno dati do znanja da je sada s vama i da bi želio da to poštuju tako što njegova bivša neće biti na svakoj obiteljskoj prigodi. Moraju postojati i druge prilike da se njegove sestre i mama vide s njom.Jer, budimo iskreni, doći će trenutak u kojem ćete vi početi odbijati pozive ako će njegova bivša biti tamo. A stvarno ne mogu zamisliti što ona ima od toga jer, ako je još uvijek zaljubljena u vašeg dečka, onda je za nju sigurno mučenje vidjeti vas dvoje zajedno. Netko bi joj trebao savjetovati da napravi pauzu s njim i nastavi dalje sa svojim životom", zaključila je terapeutkinja.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!'

Komentara 2

MO
montello
10:09 22.06.2023.

ma svaadat ce se zbog nje stalno

Avatar Make my day
Make my day
21:41 20.06.2023.

Nada umire posljednja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije