Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijeđena je

Djevojka ima 19 godina i u vezi je sa 12 godina starijim muškarcem: 'Moja mama to ne može podnijeti!'

Shutterstock
16.06.2023.
u 10:30

Mislila je da njezinoj majci to neće smetati jer je i u njezinim godinama bila u takvoj vezi

Jedna 19-godišnjakinja objasnila je kako je počela izlaziti s muškarcem 12 godina starijim od nje, te je objasnila kako nije vidjela problem u tome jer je i njena majka u njenim godinama također bila u vezi sa starijim muškarcem. No, umjesto očekivane podrške, dobila je osude, piše Mirror.

Obraćajući se Redditu, tinejdžerica, koja se sada osjeća kao 'neuspjeh' i razočarenje nakon mamine reakcije, napisala je: "Nikada u svom životu nisam se osjećala uzrujanije i razočaranije svojom majkom. U vezi sam sa 12 godina starijim muškarcem. Upoznali smo se kad sam imao 19, a on me prije toga nije poznavao, no ja sam sve inicirala. Bez obzira na to što moja majka misli, nevjerojatno sam svjesna svoje veze i što sam se upustila. Ne smatram se pretjerano zrelom za svoje godine, ali znam za što sam sposobna i koje su moje granice u životu."

VEZANI ČLANCI: 

Dodala je da je njemu to prva veza s mlađom djevojkom pa da nije znao što očekivati, no da ona je. Zatim je objasnila kako je njezin dečko mislio da ona ima 22 godine kada su se prvi put upoznali zbog pogrešne komunikacije. Ali ostao je zainteresiran čak i nakon što je saznao da ona zapravo ima 19 godina.

"Moja mama je s 19 godina također bila u takvoj vezi sa starijim muškarcem i na kraju se udala za njega, ali ju je on varao pa se razvela. Zato ona mrzi veze s većom razlikom u godinama, a također i brak, što potpuno razumijem i uvijek sam podržavala svoju mamu. No, ja sam presretna s ovim muškarcem. Sretnija nego što sam ikada bila s bilo kojim dečkom. Tretira me kao kraljicu. Nismo dugo zajedno, ali mislim da stvari idu u dobrom smjeru", nastavila je.

Iznervirana maminom reakcijom na njezinu novu vezu, stjerala ju je u kut kako bi saznala zašto se toliko protivi tome. Tvrdi da ju je pitala dolazi li to iz zabrinutosti ili samo zbog razlike u godinama, ali njezina mama nije mogla odgovoriti, no rekla joj je da ju sada drugačije gleda i da će se prema njoj ponašati drugačije jer se odlučila ponašati 'tako odraslo'.

VEZANI ČLANCI:

“Očekujem da se prema meni ponaša kao prema svojoj kćeri, a ne kao prema nekoj nepoznatoj osobi, a tako sam se sada osjećala. Nikad se u životu nisam osjećala tako povrijeđeno. Ali u isto vrijeme smatram da je licemjerna i prestroga jer je prije bila u mom položaju i razumije to", dodala je.

Želeći saznati griješi li što izlazi s muškarcem koji je 12 godina stariji od nje, otišla je na Reddit i pitala korisnike za mišljenje. Kao odgovor, jedan korisnik je rekao: "Da ti imaš 29, a on 41, to ne bi bio toliki problem. S obzirom da si još uvijek u tinejdžerskim godinama, trebala bi poslušati majčina upozorenja. Ne želi vidjeti da prolaziš kroz ono što je ona." Druga korisnica je dodala: "Cijelo moje djetinjstvo gledala sam svog oca kako zavodi mlade žene poput tebe. Izlazio je isključivo s vrlo mladim ženama jer je njima bilo lakše manipulirati i lakše su ga podnosile nego žene njegovih godina. Postoji razlog zašto te tvoja mama pokušava upozoriti."

Treći korisnik je napisao: "Obje ste u različitim fazama života. Sada osjećate daje vaša majka licemjerna, ali možda se nećete osjećati isto za nekoliko godina. Također, koliko dugo ste u ovoj vezi? Prvih nekoliko mjeseci je razdoblje medenog mjeseca. Sve je lijepo. Nemojte pasti na tu zamku."

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije