Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neinformirana vlada

Vlada imenovala nove članove NO Sloge koja je u stečaju

sloga
Duško Mirković/Pixsell
01.06.2012.
u 22:28

- Vlada Republike Hrvatske i Agencija za upravljanje državnom imovinom kao zakonski zastupnik Republike Hrvatske, nije bila obaviještena o pokretanju stečajnog postupka - piše u priopćenju Vlade

Vlada je jučer na sjednici predložila opoziv članova Nadzornog odbora Sloge d.o.o. Luke Balenovića, Nade Merše i Antuna Maričevića i Marije Aladrović, a za izbor novih predoložila je Ivicu Turca, Tomislava Vujnovića, Maju Halupu i Krešu Toromanovića. Opozvali su i direktoricu Dijanu Ferković i imenovali Damira Kovačevića.

Ne bi to bilo čudno da požeškoj Slogi nije danas otvoren stečajni postupak.

>>Stečaj Sloge: proizvodnja se nastavlja, ali uz manje radnika

- Vlada Republike Hrvatske i Agencija za upravljanje državnom imovinom kao zakonski zastupnik Republike Hrvatske, nije bila obaviještena o pokretanju stečajnog postupka - piše u priopćenju Vlade koje je dostavljeno ePožegi.

- Naime, iako smo imali neslužbene informacije da Društvu prijeti pokretanje stečajnog postupka, Vlada Republike Hrvatske bila je dužna osigurati nesmetano funkcioniranje predmetnog Društva budući da su dva člana dala ostavku te je i od strane člana Nadzornog odbora i predsjednika radničkog vijeća stigla zamolba da Vlada Republike Hrvatske hitno predloži nove članove Nadzornog odbora - nastavlja se u priopćenju koje zaključuje kako predloženi članovi neće biti imenovani u Nadzorni odbor društva.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
OBSERVER8
08:57 02.06.2012.

Vlada neka na slijedeću sjednicu stavi odluku o sankcijama onome tko je ovu odluku pripremao. Inaće-jao nama.

P2
papreni 200
09:36 02.06.2012.

75 posto poduzeća je spreman za stečaj samo on se ne pokrće na vrijeme pa dolazi do ovakvih dubioza.. by papreni

Avatar mlijeko
mlijeko
23:52 01.06.2012.

Naša Vlada ništa ne zna. Cijela Požega zna da je u Slogi podnešen prije 15-tak dana zahtjev za stečaj. Naša Vlada ne zna ni tko su ljudi koje predlaže. A predloženi su : jedan instruktor vožnje da sjedi u NO !!!!!!, drugi član za NO je bivši propali HDZ-ov direktor, a za direktora predlažu osobu koja nema dana iskustva na rukovodećem mjestu, a jedina kvalifikacija mu je da je interesno čvrsto povezan s Ferenčakom u središnjici HNS-a u Zagrebu. K tome instruktor vožnje i nesuđeni direktor su u rodbinskoj vezi !!!!! Rođak bi nadgledao rođaka. .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije