Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Još samo nekoliko dana ostalo je do proglašenja novog EY Poduzetnika godine

EY Poduzetnik godine
09.11.2020.
u 10:17

U ovim turbulentnim vremenima, kada su promjene zahvatile gotovo sve sfere života i poslovanja, tvrtka EY nastavlja s programom EY Poduzetnik godine i promocijom uspješnih poduzetnika i njihovih priča koje su inspiracija i ohrabrenje za ljepše sutra.

Ova godina je posebna jer dodatno ističe vrijednost svih uspješnih poduzetnika koji su svoje znanje i trud uložili u prilagođavanje poslovanja razumijevajući potrebe društva te prilike u kojima se nalaze.

Upravo te poduzetničke priče će biti predstavljene 13. studenoga, na šestom po redu proglašenju hrvatskog EY Poduzetnika godine u izravnom prijenosu na Drugom programu HRT-a u 20:05 sati.

Rekordan broj prijava

Za sudjelovanje u šestom hrvatskom izdanju najprestižnijeg svjetskog programa nagrađivanja poduzetnika ovoga se puta prijavilo ukupno 55 poduzetnika iz 40 tvrtki, što je najveći broj prijavljenih do sada. Riječ je o perspektivnim i uspješnim poduzetnicima koji su svakodnevno pronalazili način kako, usprkos svim preprekama, graditi svoj posao, imajući na umu brigu o zaposlenicima i partnerima te zajednici u kojoj posluju.

Infobip o svom nasljedniku

O dobitniku i ove godine odlučuje stručni i neovisni žiri kojemu je na čelu od samih početaka predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi. Uz njega u žiriju sudjeluju poduzetnici i investitori Nenad Bakić i Saša Cvetojević te dosadašnji pobjednici domaćeg izdanja programa Alan Sumina, Đuro Horvat, Marko Pipunić, Mate Rimac te Silvio Kutić.

U svom govoru prilikom proglašenja EY Poduzetnikom godine, Silvio Kutić je istaknuo upravo ono što do izražaja posebno dolazi ovih dana, a to su stalne promjene, brojni izazovi i neophodna prilagodba novonastalim situacijama. O uspjehu i značaju nagrade Silvio je rekao: „U današnjem svijetu konstantnih promjena i izazova uspješno se nosimo sa brzim i učestalim promjenama. Ova nagrada je samo potvrda da smo na dobrom putu i daje nam poticaja da ustrajemo i dalje. Danas smo jako ponosni što mladima pružamo mogućnost da kroz rad na globalnim projektima budu dio digitalne globalne ekonomije.“

Koji su to poduzetnici ove godine svojim poslovnim uspjesima i poduzetničkim pričama izborili mjesto među finalistima programa, te tko će biti idući hrvatski EY Poduzetnik godine i predstavnik na svjetskom izboru u Monte Carlu, saznat ćemo u izravnom prijenosu dodjele nagrade 13. studenoga na Drugom programu HRT-a.

Ovogodišnji se program održava pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge poslodavaca, AmChama i HAMAG-BICRO-a, a uz podršku generalnog sponzora Raiffeisen banke, srebrnog sponzora Tele2, te sponzora InterCapital Grupe i Wiener osiguranja Vienna Insurance Group.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije