Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijavite se i postanite novi hrvatski EY Poduzetnik godine

EY Poduzetnik godine
Foto: Promo
1/3
11.10.2019.
u 09:18

Osim osobne prijave kandidata, za nagradu je također moguće predložiti uspješne poduzetnice i poduzetnike

U tijeku su prijave za sudjelovanje u šestom hrvatskom izdanju svjetskog programa nagrađivanja najuspješnijih poduzetnika EY Poduzetnik godine. Moguće su putem web stranice tvrtke EY Hrvatska, a traju do 8. studenoga 2019. godine. Osim osobne prijave kandidata, za nagradu je također moguće predložiti uspješne poduzetnice i poduzetnike, od kojih će jedan osvojiti titulu najuspješnijeg, naslijediti trojac iz Infobipa i predstavljati Hrvatsku na svjetskoj završnici u Monacu. Prijavite se ili predložite poduzetnike i budite dio najpoznatijeg svjetskog programa nagrađivanja poduzetničkog uspjeha.

Program raste iz godine u godinu

U dosadašnjih pet izdanja domaćeg programa EY Poduzetnik godine sudjelovalo je više od 140 poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske, a prošlogodišnje jubilarno peto izdanje obilježio je najveći broj prijava i rekordan broj poduzetnika, njih 50 iz 35 tvrtki. O veličini i uspjehu prijavljenih poduzetnika govori i činjenica kako su u trenutku prijava zapošljavali ukupno 8.512 ljudi te su zajedno generirali godišnji prihod od 5,7 milijardi kuna.

Foto: Arena Hospitality Group

Odluku o najuspješnijem donose sami poduzetnici

Odluku o EY Poduzetniku godine i ove godine donijet će žiri koji prilikom ocjenjivanja kandidata u obzir uzima kriterije poput razvijenog poduzetničkog duha, inovativnosti, integriteta i financijske uspješnosti. Na čelu žirija od 2014. i prvog hrvatskog izdanja EY Poduzetnika godine je Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe. Uz njega, u zahtjevnoj zadaći od početka sudjeluju i uspješni poduzetnici i investitori Nenad Bakić i Saša Cvetojević te dosadašnji dobitnici nagrade Đuro Horvat, Silvio Kutić, Marko Pipunić, Mate Rimac i Alan Sumina.

EY Poduzetnik godine jedinstveni je globalni program ovog tipa kojeg revizorsko-konzultantska tvrtka EY provodi više od 30 godina, a danas se održava u više od 60 zemalja diljem svijeta. Prvo hrvatsko izdanje održano je 2014. godine kada je titulu prvog hrvatskog EY Poduzetnika godine ponio dvojac Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit. Godinu kasnije, najboljim je proglašen Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix. Marko Pipunić iz osječke tvrtke Žito pobjednikom je proglašen 2016. godine, dok je titula četvrtog hrvatskog EY Poduzetnika godine pripala Mati Rimcu, osnivaču i vlasniku tvrtke Rimac Automobili. Posljednji koji su ponijeli prestižnu titulu su Silvio Kutić, Izabel Jelenić i Roberto Kutić iz tvrtke Infobip.

Foto: Arena Hospitality Group

Ovogodišnji se program održava pod pokroviteljstvom Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Hrvatske udruge poslodavaca, sponzorstvom Interkapital Grupe i Wiener osiguranja Vienna Insurance Group te generalnim sponzorstvom Raiffeisen banke.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije