Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna bilanca

HS Produkt iz Karlovca najbolja tvrtka u 2017. godini

20.05.2015., Zagreb - U hotelu Westin u organizaciji Financijske agencije odrzana je 7. dodjela nagrade Zlatna bilanca. Velimir Sonje. Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
11.06.2018.
u 23:48

Fina je u izboru najboljih poduzeća ocjenjivala pet značajki: profitabilnost, likvidnost, zaduženost, aktivnost i ekonomičnost

Financijska agencija dodijelila je danas nagradu Zlatna bilanca najuspješnijim poduzetnicima u 2017. godini, nakon što je predstavila njihove financijske rezultate.

Ocjenjivalo se pet značajki poslovanja: profitabilnost, likvidnost, zaduženost, aktivnost i ekonomičnost. Sveukupni pobjednik i dobitnik Zlatne bilance je HS Produkt iz Karlovca, istodobno nagrađen i u kategoriji prerađivačke industrije.

U kategoriji poljoprivrede dobitnik su Sunčane šume iz Đakova, u rudarstvu kamenolom Gorjak iz Gornjeg Jesenja, u energetskoj opskrbi Termo servis iz Zagreba, u opskrbi vodom i gospodarenju otpadom Spectra – Media iz Zagreba, u građevinarstvu Forset, također iz Zagreba, u trgovini Bauhaus, u prijevozu Trade Air iz Velike Gorice, u pružanju usluga smještaja i hrane Helios iz Splita, u informacijama i komunikacijama Inchoo iz Osijeka te u stručnim djelatnostima Zagrebinspekt.

20.05.2015., Zagreb - U hotelu Westin u organizaciji Financijske agencije odrzana je 7. dodjela nagrade Zlatna bilanca. Velimir Sonje. Photo: Zarko Basic/PIXSELL
1/10
Ključne riječi

Komentara 4

DM
DM15
00:36 12.06.2018.

Najbolja tvrtka za gazde i guzonje. Za radnike naravno nije, 8 godina sam tamo radio! Sad sam zato u Njemackoj...

BU
busbus59
08:48 12.06.2018.

A plaće djelatnika nisu uzimane u obzir? Sranje!

MU
mulag
14:49 12.06.2018.

kad imaju kupca preko bare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije