Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA

Securitas, poželjan poslodavac u svijetu zaštitarstva

Securitas
12.10.2023.
u 10:19

Kombinacijom ljudi, tehnologije i znanja, predvodi transformaciju u zaštitarskoj industriji.

Securitas AB je vodeća svjetska korporacija i jedina strana zaštitarska kompanija na našem tržištu u čijem je vlasništvu Securitas Hrvatska. Kad putujete bilo gdje u svijetu, često ćete naići na tri prepoznatljive crvene točkice Securitasovog logotipa. Upravo te tri točkice predstavljaju naša osnovna načela: povjerenje, budnost i uslužnost. Od malih trgovina do najvećih svjetskih zračnih luka, naši ljudi brinu o vašoj sigurnosti. Naši su klijenti vodeće domaće i strane tvrtke koje posluju u Hrvatskoj. Kombinacijom ljudi, tehnologije i znanja, Securitas predvodi transformaciju u industriji, pozicionirajući klijente u centar našeg poslovanja te stvarajući najbolja i najefikasnija rješenja na području zaštite.

Securitas klijentima pruža usluge tehničke zaštite (protuprovalni alarmni sustavi, videonadzor, kontrola pristupa), tjelesne zaštite (zaštitari, recepcionari, redari, tjelohranitelji), zaštitu od požara (vatrodojavni sustavi, vatrogasci, detekcija i dojava plina),usluge nadzorno operativnog centra, mobilne i interventne ekipe, avijacije, sustava naplate parkiranja, specijalne detekcije, udaljeni nadzor osoba i vozila, zaštitara u civilu za trgovačke djelatnosti, pratnje novca i dragocjenosti (pametne sefove za poslovne korisnike) i interlocking vrata.

Integrirana sigurnosna rješenja

Tvrtka Securitas je specijalizirana za dizajn, ugradnju, održavanje te nadzor najsuvremenijih tehnologija pružajući usluge za poslovne i stambene objekte diljem Hrvatske. Zaposlenici u najkraćem roku dolaze u vaš objekt, izrađuju procjenu ugroženosti, ugrađuju potrebnu opremu tehničke zaštite i povezuju ga s našim nadzorno operativnim centrom. Naša integrirana sigurnosna rješenja, kombinacija su specijaliziranih zaštitara i tehnologije, koja se kroje prema potrebi klijenta. Pružamo dodanu vrijednost investiranjem u tehnologiju instaliranu na objektu korisnika što znači da Securitas preuzima odgovornost za ulaganja u tehnologiju, instalaciju na objektu i održavanje opreme.

Operateri u Securitasovom nadzorno operativnom centru od 0 do 24 prate i koordiniraju sve sustave zaštite koji su povezani na centar, poput protuprovalnih alarmnih sustava i sustava videonadzora u poslovnim i privatnim prostorima, sustave za dojavu požara, GPS sustave u vozilima naših korisnika i Securitasovim vozilima, sustave osobne zaštite itd. Volimo reći da je naš nadzorno operativni centar srce svih naših operacija. Oko 20 operatora ključna su podrška našoj tvrtki, našim zaštitarima u objektima i našim klijentima. Broj koji zovete kad vam zatreba pomoć ili korisnička podrška zvoni upravo u našem nadzorno operativnom centru.

Ulaganje u ljude

Kontinuirano širimo tim te imamo potrebu za zapošljavanjem stručnih kadrova s tehničkom naobrazbom, što srednje što visoke stručne spreme. Otvoreni smo i za obavljanje praktične nastave gdje učenici i studenti mogu steći svoja prva radna iskustva uz dodijeljenog mentora. Naš odjel Avijacije na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu također je mjesto gdje učenici i studenti stječu svoja prva iskustva u industriji zaštite i susreću se s pametnim tehnološkim rješenjima posebno razvijenim za područje zračnog prometa. Securitas Hrvatska razvija vlastiti program stipendiranja sadašnjih i budućih djelatnika, potiče njihov profesionalni razvoj i stjecanje novih znanja.

Vjerujemo da je ulaganje u ljude jedna od najbitnijih komponenti budućeg uspjeha i rasta tvrtke.

Mnogi od naših djelatnika karijeru u Securitasu započeli su povremenim ili stalnim zaštitarskim poslovima tijekom studiranja, a nakon završenog studija nastavili su raditi na višim pozicijama. Osim studenata, Securitas je poželjan poslodavac i za umirovljenike, a mnogi od njih naši su bivši djelatnici u mirovini koji su se odlučili za rad na pola radnog vremena. Ako ste zainteresirani pridružiti se našem timu, sve informacije mogu se dobiti putem broja 01 6173 000, na e-mailu posao@securitas.com.hr ili na stranici www.securitas.com.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije