Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradsko odmaralište

Zašto vrbovečka djeca nakon 52 godine više ne mogu ljetovati u Nerezinama?

kupanje
Dusko Jaramaz/PIXSELL
12.05.2016.
u 09:00

Gradonačelnik Vladimir Bregović kaže da će učenici ove godine u školu plivanja u Pulu te da se za lošinjsko odmaralište trenutačno traži strateški partner, za što je natječaj u tijeku

Roditelji vrbovečkih osnovnoškolaca i vrtićke djece ostali su šokirani kad su saznali da njihova djeca ove godine neće u školu plivanja u gradsko odmaralište u Nerezinama na Malom Lošinju, obznanili su vrbovečki HSS i SDP. Zatražili su sazivanje izvanredne sjednice Vijeća te prozvali gradsku vlast da je prekasno, tek krajem ožujka, krenula u traženje ponuditelja za gospodarenje objektom. Oporba smatra da se problem odmarališta, koje djeluje već 52 godine, trebao riješiti još prošle jeseni, a ne dva mjeseca prije početka nove sezone.

– Svake godine iz proračuna Grada Vrbovca od 2005. uloženo je više od 200.000 kuna, što danas iznosi više od dva milijuna kuna novca poreznih obveznika, tj. građana Vrbovca – izjavio je predsjednik vrbovečkog HSS-a Dejan Jaić, dok je predsjednik vrbovečkog SDP-a Denis Kralj dodao da je takvo ponašanje prema gradskoj imovini uvreda za Vrbovčane. Gradonačelnik Vladimir Bregović kaže da će učenici ove godine u školu plivanja u Pulu te da se za lošinjsko odmaralište trenutačno traži strateški partner, za što je natječaj u tijeku.

Komentara 4

MC
mcmarko
09:51 12.05.2016.

Mislim, zašto nisu napisali koliko je djece godišnje boravilo u odmaralištu u Nerezinama i po kojoj cijeni. Nekad su tamo dolazila i djeca iz Slovenije, penzića je bilo, ali moram priznati da je to bilo u mračnom komunizmu. Nema imena tko je bio upravitelj odmarališta nekad i što se počelo događati kad su ga smijenili. Naravno da je sve išlo na bolje. A novinar je isto tako mogao staviti koju sliku Nerezina, ako baš ne objekta onda neke plaže, čisto da ljudi dobiju nekakvu predodžbu.

MO
motherofthree
10:27 13.05.2016.

Nerezine nisu na Malom Lošinju nego na otoku Lošinju, a Mali Lošinj je najveće mjesto na otoku. Autor teksta mogao bi se prisjetiti 8 godina učenja geografije, ili provjeriti atlas.

VE
vecernji55
13:53 12.05.2016.

Pa zato sto imaju 52 godine i vise nisu djeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije