Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od auta nije ostalo ništa

VIDEO Stravičan prizor u Zagrebu: Vozač u Maksimiru sletio s ceste, pokupio znak, zabio se u ogradu...

Samobor: U prometnoj nesreći smrtno stradao pješak
Matija Habljak/PIXSELL
13.01.2024.
u 09:39

Auto je potpuno smrskan, a vozač je srećom prošao samo s lakšim tjelesnim ozljedama

Krš i lom kasno sinoć u Zagrebu. 41-godišnji muškarac upravljao je automobilom riječkih registarskih oznaka na Maksimiru. Oko 23.30 vozeći kod raskrižja ulica Oboj i Bukovac izgubio je kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine, izvijestila je zagrebačka policija.

Vozilom je potom sletio s kolnika, naletio na prometni znak te se nastavio nekontrolirano kretati sve dok se nije zabio u ogradu dvorišta jedne obiteljske kuće u naselju. Auto je potpuno smrskan, a vozač je srećom prošao samo s lakšim tjelesnim ozljedama te mu je medicinska pomoć pružena u obližnjem KBC-u Zagreb. Kako pišu 24sata, vozač je bio pijan.

POVEZANI ČLANCI:

Snimku s mjesta nesreće pogledajte klikom OVDJE

VIDEO Zastoj tramvaja na Maksimiru

 

Komentara 3

TM
trade_mark
10:53 13.01.2024.

samo lakše ozlijede? šteta, šteta...

Avatar Aurel
Aurel
10:43 13.01.2024.

"Auto je potpuno smrskan, a vozač je srećom prošao samo s lakšim tjelesnim ozljedama" - i u čemu je ta "sreća"??? u tome što će idući put nekog ubiti???

RO
RogaBabaroga
10:07 13.01.2024.

Ma daj, pijan?! il su pinani drogirani a skoro svaki ima mobitel u ruci dok vozi. i nikome nista. policija bi to mogla kaznjavat i preko kamera. ovo je sve gorje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije