Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije godine u fotelji gradonačelnika

Velika analiza vladavine Tomislava Tomaševića: Je li zaslužio prolaznu ocjenu

03.06.2023.
u 21:20

Tomašević je postao gradonačelnik Zagreba na izborima 30. svibnja 2021. osvojivši rekordnih 199.630 glasova i pobijedivši uvjerljivo u drugom krugu Miroslava Škoru. Dužnost je preuzeo 4. lipnja 2021.

Komentara 70

DE
Demigodessnixie
21:40 03.06.2023.

Ekolosko zbrinjavanje otpada, pustis veprove u grad...kaze Korlaet da se morate praviti da vas nije strah, cak i ako je i to je to, problem rijesen...zastave svih boja su tu, drzavne nam ne trebaju niti na Dan drzavnosti...malo "kresova" u "maju" i sto bi vi vise htjeli

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
21:24 03.06.2023.

Nije.

DU
Deleted user
21:40 03.06.2023.

Apsolutna nula. Grad danas plaća veću cijenu zbrinjavanje otpada jednoj poduzetničkoj privatnoj firmi nego za vrijeme bivšeg šerifa (možda gepek kriv), vic sa vrećicama ne funkcionira na Jakuševcu se prodaju za 50% cijene, javni prijevoz apsolutno neorganiziran. Gradska uprava nikad sporija i lošija. Osim pogodovanja udrugama nije ništa uradio. Sorry je, asfaltiran Jarun, pohvalili se kvalitetom asfalta i onda zabranili promet oko jezera. Stadion? Pruga? Nova prometnica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije