Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postupak traje

Većina legaliziranih predmeta na čekanju zbog 'Kaznene naknade'

Ured legalizacija Velika Gorica
Kronike VG
02.05.2014.
u 15:11

- Ta se naknada obračunava u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i promet. Nakon što građani uplate navedenu obvezu bit će im izdana rješenja - ističu iz gradske uprave...

Velikogorički Centar za legalizaciju u travnju je riješio 398 predmeta građana, izvijestili su iz Grada, a prenose Kronike Velike Gorice.

Ističu kako su djelatnici Centra svoj zadatak uspješno obavili, ali da se 280 zahtjeva nalazi na obračunu naknade za zadržavanje, u prostoru tzv. Kaznene naknade.

- Ta se naknada obračunava u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i promet. Nakon što građani uplate navedenu obvezu bit će im izdana rješenja, čime će svaki od tih predmeta biti u potpunosti završen. Ovom prilikom još jednom podsjećamo građane koji su predali zahtjeve za legalizaciju, a bez potrebne dokumentacije, da počinju s izradom i dostavom dokumentacije – stoji u priopćenju.

Podsjetimo kako je na poslovima legalizacije zaposleno 24 djelatnika, uglavnom inženjera građevine i arhitekture, a 16 zaposlenika dobilo je zadanu normu od 30 predmeta u mjesec dana.

>>Barišić najavio nagrade i kazne, ako treba bit će i nemilosrdni

Komentara 1

RR
rrastovi
20:41 02.05.2014.

Moj Barišiću, tko će obraditi 30 predmeta mjesečno ako djelatnici Gradskog ureda provode i po 4 sata premjeravajući ono što su projektanti premjerili. Dokle god bude tako nakaradna praksa vaših djelatnika da ponovno, ponovno i ponovno premjeravaju na terenu i i uspoređuju s projektima, nema ništa od zadane norme!!!! Garantirano!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije