60 25°C

VIP izdvaja za Vas

 • carlo20:

  Dokle god ljevičari i njihovi mediji budu prodavali i nametali svoje izopačene vrijednosti i na nos nam nabijali gluposti o ljudskim pravima agresivnih manjina poput muslimana iz sjeverne afrike i bliskog istoka koji se nesmetano šire i ramnožavaju europom, dotle ... prikaži još!tle se budu i ovakve stvari događale. Ljevičari, 90% medija i glavni financijer svih lijevo-liberalnih izopačenosti Soroš imaju za cilj uništiti kršćanske, nacionalne i obiteljske vrijednosti u europskim državama. Za te ciljeve u svim europskim državama imaju korisne idiote LGBT-ovce, tzv. nevladine udruge i ostalu Antifa gerilu. Ta skupina ljudi patološki mrzi bijelu rasu koja baštini kršćanske, domoljubne i obiteljske vrijednosti i ogromna financijska sredstva imaju za ostvarivanje svojih mračnih ciljeva, tko se tome suprostavi bude medijski ponižavan, ismijavan i na kraju uništen. Primjer su Trump, Orban i Poljska konzervativna vlada. Pred očima nam se događa prikriveni genocid nad bijelom rasom u Europi i Americi, tko to ne vidi, njemu je spržen mozak od lijevo-liberalne propagande.

 • juma:

  To su ovi koje podrzavaju kulturnjaci, antife, babe i raskoraci... Bas si nekako i pasu, jedni siluju tijelo, a drugi zdrav razum.

 • Avatar ivo587
  ivo587:

  "izbjeglciama" trebaju žene da se isprazne na njima. Neka im novinari i političari i iz udruga welcome refugees ponude svoje. Jer su oni zdušno navijali za useljavanje, pa ne vidim zašto im ne bi u duhu multikulturalnosti ponudili svoje žene ... prikaži još! i kćeri da se isprazne, također nek im ponude i svoj smještaj da žive s njima. Oni su napravili da su "izbjeglice" naš problem a ne njihov. Kad su ih tu već dopremili onda nek im osiguraju zadovoljenje njihovih fizioloških potreba ili nek ih vrate natrag ako ne znaju kamo bi s njima.

Još iz rubrike Zagreb

Zagrebački velesajam
3
Jelena Ružić

Velesajam su sagradili za tristo dana, a za plan njegove obnove treba im desetljeće

apel iz azila

Možete li barem privremeno udomiti bebe iz Dumovca?

novo ruho starog trga

Bijeli plato za kralja Tomislava

2