2 0°C
 • carlo20:

  Dokle god ljevičari i njihovi mediji budu prodavali i nametali svoje izopačene vrijednosti i na nos nam nabijali gluposti o ljudskim pravima agresivnih manjina poput muslimana iz sjeverne afrike i bliskog istoka koji se nesmetano šire i ramnožavaju europom, dotle ... prikaži još!tle se budu i ovakve stvari događale. Ljevičari, 90% medija i glavni financijer svih lijevo-liberalnih izopačenosti Soroš imaju za cilj uništiti kršćanske, nacionalne i obiteljske vrijednosti u europskim državama. Za te ciljeve u svim europskim državama imaju korisne idiote LGBT-ovce, tzv. nevladine udruge i ostalu Antifa gerilu. Ta skupina ljudi patološki mrzi bijelu rasu koja baštini kršćanske, domoljubne i obiteljske vrijednosti i ogromna financijska sredstva imaju za ostvarivanje svojih mračnih ciljeva, tko se tome suprostavi bude medijski ponižavan, ismijavan i na kraju uništen. Primjer su Trump, Orban i Poljska konzervativna vlada. Pred očima nam se događa prikriveni genocid nad bijelom rasom u Europi i Americi, tko to ne vidi, njemu je spržen mozak od lijevo-liberalne propagande.

 • juma:

  To su ovi koje podrzavaju kulturnjaci, antife, babe i raskoraci... Bas si nekako i pasu, jedni siluju tijelo, a drugi zdrav razum.

 • Avatar ivo587
  ivo587:

  "izbjeglciama" trebaju žene da se isprazne na njima. Neka im novinari i političari i iz udruga welcome refugees ponude svoje. Jer su oni zdušno navijali za useljavanje, pa ne vidim zašto im ne bi u duhu multikulturalnosti ponudili svoje žene ... prikaži još! i kćeri da se isprazne, također nek im ponude i svoj smještaj da žive s njima. Oni su napravili da su "izbjeglice" naš problem a ne njihov. Kad su ih tu već dopremili onda nek im osiguraju zadovoljenje njihovih fizioloških potreba ili nek ih vrate natrag ako ne znaju kamo bi s njima.

Još iz rubrike Zagreb

Tvornica kulture
SAJAM KNJIGA

Zgrabi knjigu po tvorničkim cijenama!

Staro groblje, ulica Oranice
ZABORAVLJENO GROBLJE

Već četiri desetljeća propada

Održavanje fontana
REDOVNO ODRŽAVANJE

Bandićeve fontane na servisu za dva i pol milijuna kuna

6