Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILEGALNA POSLA

Pretražili korčulanske lokale: kokain, višak novca i pištolji

kokain
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
08.08.2017.
u 11:05

Pretragom lokala i kuće u vlasništvu 43-godišnjeg korčulanskog ugostitelja policija je pronašla manju količinu kokaina

Pretragom lokala i kuće u vlasništvu 43-godišnjeg korčulanskog ugostitelja policija je pronašla manju količinu kokaina, višak novca u blagajni i dva ilegalna pištolja, izvijestila je u utorak dubrovačka policija.

"Pretragom su u ugostiteljskom objektu pronađena dva pištolja s 14 komada streljiva i manja količina kokaina dok je nadzorom blagajni utvrđen višak novca u iznosu od 23 tisuće kuna.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađena droga vlasništvo spomenutog 43-godišnjaka dok su pronađeni pištolji vlasništvo njegovog 46-godišnjeg poznanika koji je oružje posjedovao bez dozvole nadležnog tijela", izvijestila je policija.

Protiv 43-godišnjeg ugostitelja policija je podnijela kaznenu prijavu zbog posjedovanja droge, dok je 46-godišnjak prekršajno prijavljen po Zakonu o oružju. U policiji dodaju i da su o višku novca u blagajni obavijestili nadležnog poreznog inspektora.

Komentara 7

Avatar mrTrobec
mrTrobec
15:59 08.08.2017.

Cvikova ekipa i dalje dila bez problema

DU
Deleted user
11:39 08.08.2017.

Višak novca je što nije isplatio osoblje to jest ostatak na crno na ruke

KS
komsijski_susjed
02:26 09.08.2017.

pa dobro, kao da je kokain nesto mnogo strasno. to je cisto da se malo ispravi 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije