Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna doza, tri života

Uđite u Novu godinu čineći dobro djelo, Velika Gorica vas poziva na akciju doniranja krvi

Zagreb: U Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu manjene su zalihe krvnih grupa 0 i B
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
27.12.2022.
u 12:11

Dobrovoljno darivanje krvi će se održati u prostorijama Crvenog križa Velika Gorica, na adresi Cvjetno naselje 16, Velika Gorica.

Početak nove godine može biti idealno vrijeme za učiniti dobro djelo. Priliku za to ćete imati u Gradskom društvu Crvenog križa Velike Gorice jer organiziraju dobrovoljno darivanje krvi. Poznato je kako samo jedna doza krvi donatora može spasiti čak tri života onih kojima je transfuzija potrebna.

Akcije će se održati u ovim terminima:

  • 02. siječanj (ponedjeljak)  od 9 do 13.50 sati
  • 03. siječanj (utorak) od 12 do 17 sati
  • 04. siječanj (srijeda) od 13 do 18 sati

Dobrovoljno darivanje krvi će se održati u prostorijama Crvenog križa Velika Gorica, na adresi Cvjetno naselje 16, Velika Gorica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije